Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Zlín nadále bez bodu, naopak Sparta se zvedla

Praha - Páté extraligové kolo přineslo další nezdar Zlína, který nestačil na rozjeté Vítkovice a podlehl 2:3. Výsledkově nahoru naopak šla Sparta, která obrátila stav derby a nakonec vyhrála 5:2. V Pardubicích hrála Olomouc - a odvezla si jen porážku 1:3. Vysoké výhry pak slavil Litvínov i Plzeň.

Olomouc na Pardubice nestačila
zdroj: ČTK autor: Kolařík Stanislav

Karlovy Vary - Hradec Králové 2:1

Hokejisté Karlových Varů porazili v 5. kole Hradec Králové 2:1 a po předchozích třech zápasech bez zisku podruhé za sebou naplno bodovali. Energie navázala na předchozí výhru nad Spartou díky trefám Václava Tomečka a Romana Pšurného, za Mountfield jen snížil v 54. minutě Jaroslav Kudrna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec

Vítkovice - Zlín 3:2

Mistrovský Zlín nezabral v nové sezoně ani na čtvrtý pokus a po prohře 2:3 ve Vítkovicích je stále bez jediného bodu. O další porážce zlínských hokejistů v Ostravě navíc rozhodl jejich vlastní odchovanec Petr Šenkeřík. Domácí naopak svůj výborný start do sezony potvrdili čtvrtou výhrou v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Zlín

Slavia - Sparta 2:5

Hokejisté Slavie nestačili na vlastním ledě rivalům ze Sparty a jednoznačně podlehli 2:5. Přitom od druhé minuty vedli, avšak hosté následně třemi slepenými brankami otočili. V polovině druhé třetiny pak vedli dokonce už 5:1, Slávisté díky Sklenářovi pak už jen korigovali na konečných 2:5.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Sparta

Litvínov - Kometa Brno 6:1

Hokejisté Litvínova rozdrtili v 5. kole brněnskou Kometu 6:1 a drží se v čele tabulky o bod před druhými Vítkovicemi. Čtyřmi body za gól a tři asistence se podílel na vítězství západočeského týmu Martin Ručinský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Kometa

Pardubice - Olomouc 3:1

Potážku 1:3 si odváží z pardubického ledu hokejisté Olomouce. Jejich bodové naděje ničil především Lukáš Radil, který nejprve v 57. minutě vstřelil vítěznou branku a posléze ještě výsledek 3:1 při power play potvrdil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Plzeň - Mladá Boleslav 6:1

Hráči Plzně porazili Mladou Boleslav 6:1 a připsali si svoji druhou výhru v ročníku. V předchozích čtyřech utkáních nového ročníku přitom Indiáni skórovali maximálně dvakrát. Dvougólový večer prožili Nicholas Johnson i Jakub Lev. Nováček nejvyšší soutěže po výhrách ve Zlíně a na Spartě poprvé venku nebodoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih z utkání Plzeň - Ml. Boleslav

Liberec - Třinec 0:3

Liberečtí hokejisté nevytěžili v 5. kole vůbec nic ze svého domácího prostředí a podlehli Třinci jednoznačně 0:3. Nenavázali tak na výhry nad Hradcem Králové a Zlínem. Hosté naopak zabrali po prohrách v Litvínově a s Vítkovicemi, svým prvním čistým kontem v sezoně se na tom podílel brankář Šimon Hrubec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články