Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Litvínov udolal Třinec v nájezdech, Olomouc poprvé vyhrála

Praha Hokejisté Litvínova nadále drží neporazitelnost, když v domácím prostředí udolali Třinec v nájezdech. Ve třetím kole se dařilo i oběma nováčkům Boleslav přehrála Spartu na jejím ledě, Olomouc získala první body s obhájcem titulu ze Zlína. Plzeň otočila v západočeském derby utkání s Karlovými Vary, Liberec porazil Hradec Králové a Vítkovice si doma poradily s Brnem.

Radující se Litvínov
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Vítkovice – Brno 3:1

Hokejisté Vítkovic porazili Brno 3:1 a navázali na nedělní vítězství v Karlových Varech. Gólem a asistencí k výhře přispěli Jan Káňa s Peterem Čerešňákem. Vicemistr žil v naději na bodový zisk až do závěru především díky výtečnému výkonu brankáře Marka Čiliaka, který zhatil několik gólových šancí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Brno

Litvínov – Třinec 3:2 SN

Hokejisté Litvínova porazili v souboji dvou dosud neporažených týmů Třinec 3:2 po samostatných nájezdech a vyhoupli se do čela tabulky. Nedlouho po startu nového ročníku zůstávají už jediným týmem bez prohry. Přestože Litvínov dnes prohrával už 0:2, nakonec stejně jako v nedělním klání v Plzni rozhodl o jeho výhře v nájezdech Robin Hanzl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Pardubice – Slavia 4:2

Hokejisté Pardubic zvládli domácí premiéru v nové sezoně a porazili Slavii 4:2. Pražanům připravili první porážku v ročníku a přeskočili je v tabulce. Východočeši odehráli zápas s černými páskami na rukávech, kterými uctili svého bývalého kapitána Miroslava Hlinku, který v neděli spáchal sebevraždu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Slavia

Liberec – Hradec Králové 2:1

Hokejisté Liberce získali první body v nové sezoně, když porazili Hradec Králové těsně 2:1. Dosud stoprocentní hosté pod Ještědem krátce vedli, ale vítěznou trefu pro domácí obstaral v 54. minutě mladý obránce Radim Šimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Hradec Králové

Olomouc – Zlín 3:2

Hokejisté Olomouce porazili Zlín těsně 3:2 a slaví první výhru po návratu mezi elitu. Kohouti se radovali i přesto, že ve 13. minutě prohrávali už 0:2. Rozhodující gól vstřelil v závěru druhé části útočník Marek Laš. Berani, kteří mají po odložení nedělního duelu v Brně odehrané na kontě jen dva zápasy, ještě nebodovali a jsou předposlední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

Plzeň – Karlovy Vary 2:1

Hokejisté Plzně porazili Karlovy Vary 2:1 a připsali si v západočeském derby první výhru v nové sezoně. Naopak hosté ani na třetí pokus nebodovali a zůstávají poslední. Energie sice po první třetině vedla díky trefě Romana Pšurného, ale za Škodu dokázali otočit skóre Jozef Balej s Ondřejem Kratěnou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Sparta – Mladá Boleslav 3:4

Nováček z Mladé Boleslavi vyhrál na ledě pražské Sparty 4:3 a je zatím v sezoně venku stoprocentně úspěšný. Dvěma góly a asistencí se na tom podílel Tomáš Klimenta a jednou brankou a dvěma přihrávkami Michal Broš, jeden z osmi hráčů v sestavě hostů, kteří dříve oblékali dres Sparty. Mladá Boleslav vyhrála na Spartě v extralize na jedenáctý pokus poprvé v historii.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články