Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Boleslav na úvod porazila mistra, Třinec pokřtil novou halu vítězstvím

Praha – Olomouc vstoupila do extraligy bodovým ziskem, na výhru však výkon nestačil. Kohouti vybojovali se Slavií bod po nájezdech. Daleko lépe si vedl nováček z Boleslavi, který ve Zlíně jasně přehrál obhájce titulu. V domácím prostředí prohrály i Vítkovice s Hradcem, naopak Třinec otočil s Pardubicemi a řádně pokřtil novou halu. Třetí třetiny rozhodly o vítězství Sparty nad Plzní i Brna v Liberci. Karlovy Vary pak nedokázaly v Litvínově vsítit ani jednu branku.

Radost hráčů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK

Vítkovice – Hradec Králové 3:5

Hokejisté Vítkovic vstoupili do nové extraligové sezony domácí prohrou 3:5 s Hradcem Králové. Vítězství Východočechů zrežírovala elitní formace, která zařídila čtyři góly: Jaroslav Kudrna dvě branky vstřelil a na dvě přihrál. Dvakrát se trefil i domácí Jan Káňa, ale Ostravanům to k bodovému zisku nestačilo stejně jako přítomnost čerstvé posily Rostislava Olesze.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

Litvínov – Karlovy Vary 5:0

Hokejisté Litvínova načali novou sezonu jednoznačnou výhrou nad Karlovými Vary 5:0. Na výhře Severočechů v podkrušnohorském derby se dvěma góly a asistencí podílel útočník Viktor Hübl. Brankář Pavel Francouz udržel hned v prvním kole soutěže čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Liberec – Brno 3:5

Hokejisté Liberce prohráli doma s Kometou Brno 3:5 a éru po odchodu dlouholetého lídra Petra Nedvěda tak začali porážkou. Vyrovnanou bitvu rozhodl finalista uplynulého ročníku ve třetí třetině. Dvěma góly se na výhře Komety podílel útočník Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

Olomouc – Slavia 2:3 SN

Hokejisté Olomouce prohráli se Slavií 2:3 po samostatných nájezdech a při svém návratu do nejvyšší soutěže po sedmnácti letech tak získali bod. Vyrovnaný duel rozhodl kapitán Pražanů Jaroslav Bednář. Zápas byl derniérou rozhodčího Milana Mináře, který se oficiálně rozloučil s extraligovou kariérou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Slavia

Třinec – Pardubice 2:1

Třinečtí hokejisté zvítězili v prvním extraligovém utkání v nové Werk aréně 2:1 nad Pardubicemi. Jeden z favoritů letošního ročníku nemohl po dvě třetiny překonat slovinského brankáře Roberta Kristana a prohrával 0:1, ale v závěrečné části otočil zápas zásluhou gólů Jiřího Polanského a Zbyňka Irgla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Zlín – Mladá Boleslav 2:5

Extraligový nováček z Mladé Boleslavi oslavil návrat mezi elitu vítězstvím 5:2 na ledě úřadujícího mistra ze Zlína. Zápas začal o hodinu později, neboť hosté se zdrželi při nehodě na dálnici, na jejich výkonu se to ale nepodepsalo. Po dvou třetinách vedli 4:0 a nakonec zápas bez problémů dovedli do vítězného konce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Mladá Boleslav

Sparta - Plzeň 3:1

Hokejisté Sparty zdolali Plzeň 3:1, když výsledek otočili třemi góly v druhé třetině. Obhájce Prezidentské poháru pro vítěze základní části prohrával po trefě Tomáše Sýkory v oslabení, ale obrat zařídily letní posily Pražanů. Dva góly vstřelil slovenský obránce Marek Ďaloga a jeden slovinský útočník Robert Sabolič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články