Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

Hertl už trénuje s týmem, na zápasy je ale ještě brzy

San Jose (USA) - Postupně se lepšící, tak se dá shrnout zdravotní stav Tomáše Hertla. Český útočník se ve středu poprvé bez speciálního rozlišovacího dresu zapojil do tréninku San Jose Sharks, během něhož byl připraven chodit i do osobních soubojů se svými spoluhráči. Hertlův návrat do zápasů NHL však ještě není na programu dne.

Sport
zdroj: ČT4

Dvacetiletého hráče vyřadil ze hry v prosinci faul kapitána Los Angeles Dustina Browna, po kterém musel český talent na operaci kolena s přetrženými vazy.

"Posun je vidět, to je jasné. Je to ale jen další krok. A jestli je připraven hrát? Ne. Ještě má před sebou řadu dalších kroků, tohle je jeden z nich," uvedl trenér Todd McLellan.

Hertl, který ve své premiérové sezoně v NHL překvapil gólovou produktivitou a vypracoval si pevnou pozici v týmu, se zranil 18. prosince. Klub sice délku jeho absence nespecifikoval, po operaci se ale předpokládalo, že pro odchovance pražské Slavie sezona skončila. Nyní existuje teoretická šance, že by se v play-off mohl vrátit do sestavy Sharks.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články