Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Hradec znovu zdolal Spartu, vítěznou sérii Vítkovic ukončila Plzeň

Hradec Králové – Vítězem souboje druhého celku s prvním se stali podruhé v řadě hokejisté Hradce Králové. Východočeši porazili suverénního lídra tabulky Spartu 3:2 po samostatných nájezdech. Stejným výsledkem skončilo i utkání Vítkovic s Plzní, které ovládli Indiáni a ukončili tak šestizápasovou vítěznou sérii Ostravanů. Nedařilo se ani Kometě, která prohrála v Pardubicích 2:3 a připsala si pátou prohru z poslední šesti duelů.

Slavící hráči Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Hradec Králové - Sparta 3:2 po sn.

Dvakrát v zápase vedli, nakonec se však musí spokojit s bodem. Vedoucí tým extraligy Sparta ve šlágru kola podlehl druhému Hradci Králové na jeho ledě 2:3 po samostatných nájezdech, když jediným úspěšným exekutorem byl Kudrna, a s Východočechy prohrál podruhé v sezoně. Kromě bodů Pražané přišli i o Petra Tona, který se zranil v první třetině. Přesto má před svým soupeřem v čele tabulky bezpečný náskok 16 bodů.

Report, sestřih a ohlasy

Liberec - Třinec 2:6

Dvěma vstřelenými brankami se do sestavy Liberce vrátil po zranění kapitán Petr Nedvěd. Ani to však Bílým Tygrům nestačilo a doma s Třincem prohráli jednoznačně 2:6. Oceláři o svém vítězství rozhodli na konci druhé části, kdy se během 105 vteřin trefili hned třikrát. Severočeši doma neuspěli poprvé po šesti vítězstvích.

Report, sestřih a ohlasy

Zlín - Litvínov 2:1

Pětaosmdesáté výročí od založení klubu oslavili hokejisté Zlína vítězstvím. Berani na domácím ledě porazili Litvínov 2:1 a ukončili tak sérii čtyř extraligových proher v řadě. To Verva naopak potvrdila, že se jí venku v poslední době nedaří, když na soupeřových hřištích nebodovala popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy

Vítkovice - Plzeň 2:3 po sn.

Šestizápasová vítězná série hokejistů Vítkovic je u konce. V souboji týmů ze špičky tabulky se o to postarala Plzeň, která Ostravany zdolala 3:2 po samostatných nájezdech. Jediným šťastným střelcem se v rozstřelu stal Martin Straka a rozhodl tak už o osmé výhře ve vzájemných střetnutích v řadě.

Report, sestřih a ohlasy

Slavia Praha - Kladno 4:1

Že Kladno patří k jejich oblíbeným soupeřům na vlastním ledě, opět potvrdili hokejisté Slavie. Pražané zdolali Rytíře jednoznačně 4:1 a doma je porazili posedmé v řadě. Hlavní měrou se na teprve druhém vítězství z posledních šesti zápasů podílel Michal Poletín, jenž se trefil hned dvakrát.

Report, sestřih a ohlasy

Pardubice - Kometa Brno 3:2

Jen jedno utkání z posledních šesti dokázali vyhrát hokejisté Komety Brno a pomalu se propadají tabulkou. Špatnou formu potvrdili i v Pardubicích, kde sice vedli, ale nakonec prohráli 3:2. Domácí naopak ukončili sérii čtyř zápasů bez bodu a vrátili se na pozice zaručující předkolo play-off.

Report, sestřih a ohlasy

Chomutov - Karlovy Vary 1:2

Do solidní formy se dostali hokejisté Karlových Varů. Potvrdili to i v zápase na ledě posledního Chomutova, kde zvítězili 2:1, a opanovali pátý z posledních šesti zápasů. Rovněž se drží jen dva body za desítkou pro play-off. Chomutov naopak prohrál již třinácté utkání za sebou.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články