Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Liberec znovu porazil Slavii, Pardubice otočily zápas v Chomutově

Praha - Utkání 34. kola vyšlo Liberci, který těsně předčil pražskou Slavii a vyhrál 3:2. Naopak kolapsem si prošli hokejisté Chomutova, kterým proti Pardubicím nestačilo ani vedení 3:0 - konečný výsledek zní 3:4 pro Východočechy. Dařilo se i Plzni, která vyhrála nad Kladnem 4:2.

Hráči Bílých Tygrů slaví
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec - Slavia 3:2

Bílí Tygři porazili na svém ledě pražskou Slavii 3:2, a zvítězili tak i ve třetím vzájemném utkání této sezony. O osudu utkání rozhodla druhá třetina - v ní dokázali Severočeši využít hned tři početní výhody, a získali tak rozhodující tříbrankový náskok. Pražané ve třetí třetině mocně dotahovali, vyrovnat ale nedokázali.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256480-liberec-doma-tesne-predcil-slavii-3-2/)

Třinec - Karlovy Vary 4:3

Domácím hráčům pomohla k vítězství 4:3 nad Karlovými Vary v prvé řadě excelentní hra v přesilovkách, využili totiž hned tři. Domácí vedli 2:0, Vary poté sice ve druhé třetině během šesti minut skóre otočily, poslední slovo měl nicméně třinecký Václav Varaďa - v čase 49:11 přesnou trefou rozhodl.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256469-v-zapasu-plnem-zvratu-trinec-pretlacil-vary/)

Sparta - Litvínov 5:1

Hráči Sparty porazili Litvínov 5:1 a z utkání se Západočechy si odváží už třetí vítězství v sezoně. Na zisku tří bodů se dvěma góly podílel útočník Petr Ton, který si tak upevnil pozici nejlepšího střelce soutěže a nejproduktivnějšího hráče.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256484-sparte-k-vitezstvi-v-litvinove-pomohly-branky-tona/)

Sport
zdroj: ČT4

Chomutov - Pardubice 3:4

Pardubice předvedly velký obrat, a přestože v Chomutově prohrávaly ještě v úvodu třetí třetiny 0:3, nakonec si odvážejí všechny body po vítězství 4:3. Zvrat dokonal dvěma zásahy hostující útočník Tomáš Zohorna v 51. minutě v rozmezí 55 vteřin.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256486-pardubice-v-chomutove-zlikvidovaly-tribrankove-manko-a-vyhraly/)

Hradec Králové - Kometa Brno 2:3

Stěžejním soubojem 34. kola bylo utkání, v němž Hradec Králové přivítal na svém ledě Kometu Brno. O vedení domácích se ve 24. minutě postaral pohotovou tečí Michal Švihálek, Kometa však díky Liboru Pivkovi srovnala v 43. minutě a o minutu později už šla do vedení brankou Luboše Čermáka - remízový stav domácím nicméně takřka vzápětí zařídil Michal Tvrdík. Kometu však branka nezlomila, naopak sama zamířila k vítězství - to hostům v 48. minutě vystřelil Jan Hanzlík.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256427-kometa-v-hradci-vyhrala-po-tretine-rychlych-zvratu/)

Plzeň - Kladno 4:2

Hráči Plzně porazili Kladno 4:2, a doma jsou tedy již podeváté v řadě stoprocentní. Vyrovnaný souboj rozhodli Indiáni ve druhé třetině, kdy Tomáš Vlasák svojí vítěznou brankou na 3:2 dokázal ve 34. minutě odpovědět na vyrovnávací trefu Ondřeje Havlíčka. Výhru Plzně poté potvrdil Václav Pletka.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY: (//sport/hokej/256479-plzen-si-doma-poradila-s-kladenskymi-rytiri-4-2/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články