Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Třinec nedal Spartě gól, Brno vyhrálo ve Zlíně

Praha – Ve Zlíně byl poprvé v letošní sezoně vyprodaný stadion, po konci moravského derby se však radovali hostující fanoušci z Brna. Sparta navázala na předvánoční fazonu a neměla větších problémů s Třincem, na výkony předsváteční výkony navázal i Chomutov, který prohrál se Slavií. Plzeň v západočeském derby porazila Karlovy Vary, Hradec Králové opět sehrál s Litvínovem vyrovnaný zápas, o své výhře rozhodl až v samém závěru zápasu. Liberec předvedl s Kladnem velký obrat a vyhrál v prodloužení.

Sparta – Třinec 4:0

Hokejisté Sparty porazili Třinec 4:0. Góly vedoucího týmu tabulky obstarali Jan Buchtele, Tomáš Rolinek, Lukáš Pech a Karel Pilař. Brankář Tomáš Pöpperle vychytal již osmé čisté konto v sezoně. Pražané doma vyhráli čtrnáctý ze 16 zápasů, Oceláři ztratili venku pátý duel za sebou a z posledních osmi svých vystoupení se radovali jen dvakrát.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/256022-sparta-si-bez-vetsich-problemu-poradila-s-trincem/)

Zlín – Brno 1:4

Hokejisté Komety Brno porazili v moravském derby Zlín na jeho ledě 4:1 a udrželi tak svého dnešního soupeře v tabulce za sebou. Hosté rozhodli o své výhře na vyprodaném Stadionu Luďka Čajky na přelomu 30. a 31. minuty, kdy Jan Káňa II s Vilémem Burianem navázali na gól Tomáše Voráčka. Domácí poté sice dokázali snížit zásluhou Jaroslava Balaštíka, ale poslední slovo měl Tomáš Svoboda.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/256046-vyprodany-zlinsky-stadion-videl-vyhru-brna/)

Plzeň - Karlovy Vary 5:3

Hokejisté Plzně porazili Karlovy Vary 5:3 a vyhráli tak i třetí západočeské derby sezony. Po čtrnáctizápasové pauze se v sestavě Škody objevil kapitán Martin Straka a i díky jeho dvěma asistencím vedli domácí po první třetině 3:1. V prostřední části ovšem Energie dokázala vyrovnat, ale záhy vrátil Plzni vedení Michal Dvořák a ve třetí třetině výhru domácích potvrdil přesilovkovvou trefou Jiří Hanzlík.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/256059-vary-dotahovaly-plzen-na-vyhru-vsak-nedosahly/)

Hradec Králové - Litvínov 3:2

Gól v poslední minutě zlomil odpor Litvínova v Hradci Králové. Východočeši porazili Vervu 3:2 po vítězné brance kapitána Jiřího Šimánka, který se tak prosadil již podruhé v utkání.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/256065-hradec-urval-vyhru-nad-litvinovem-v-posledni-minute/)

Liberec - Kladno 3:2 P

Hokejisté Liberce porazili Kladno 3:2 v prodloužení, zápas rozhodl v 64. minutě kapitán Petr Nedvěd. Rytířům tak k přerušení šňůry porážek nepomohlo ani nové trenérské trio v čele s Jiřím Čelanským. Přitom hosté měli zápas výborně rozehraný, po dvou třetinách vedli 2:0. Nakonec ale popáté za sebou padli.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/256066-liberec-otocil-zapas-s-kladnem-a-vyhral-v-prodlouzeni/)

TABULKA po 32. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články