Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sparta vede znovu o deset bodů, ocelářské derby zvládly lépe Vítkovice

Praha - Sparta vyhrála na ledě Pardubic 5:3 a v polovině základní části má v čele soutěže opět náskok deseti bodů na druhý Hradec Králové. Ten prohrál 0:2 na ledě třetí Plzně. Na oba góly indiánů přihrál Radek Duda, který se vrátil do sestavy Plzně po pětizápasovém trestu. Zlín vyhrál v Liberci 4:0 díky výbornému brankáři Horčičkovi. V souboji Litvínova a Slavie si čisté konto připsali domácí Pavel Francouz i hostující Dominik Furch. V severomoravském derby vyhrály Vítkovice na ledě Třince 4:2, když dokázaly zápas otočit ze stavu 0:2. Poslední Chomutov vyhrál v Kladně 2:1 a zaznamenal teprve druhou výhru z posledních 13 zápasů. Piráti snížili odstup od třináctých Karlových Varů na šest bodů. Energie totiž prohrála doma 2:3 v prodloužení s Kometou Brno.

Utkání Pardubice - Sparta
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek
Utkání Kladno - Chomutov
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Karlovy Vary - Brno 2:3 SN

Hokejisté Karlových Varů prohráli s Kometou Brno 2:3 v prodloužení a nedokázali tak navázat na předešlé dvě domácí výhry. Utkání rozhodl v čase 60:54 gólem v přesilové hře obránce Tomáš Žižka.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY

(//sport/hokej/extraliga/252846-zizka-zajistil-komete-vyhru-v-prodlouzeni-ve-varech/)

Plzeň - Hradec Králové 2:0

Plzeň při výhře 2:0 v defenzivně laděném utkání vstřelila vítěznou branku už ve druhé minutě, kdy se v přesilovce prosadil Tomáš Vlasák. I druhý gól vstřelili domácí ve třetí části v početní výhodě. Hosté nedokázali překonat plzeňského gólmana Matěje Machovského, který si připsal třetí nulu v sezoně. Dvěma asistencemi se blýskl v dresu indiánů Radek Duda, jenž se do sestavy vrátil po pětizápasovém trestu.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY

(//sport/hokej/extraliga/252848-plzen-popate-za-sebou-vyhrala-doma-porazila-hradec/)

Třinec - Vítkovice 2:4

Druhé ocelářské derby sezony načalo kolo, po kterém bude odehrána polovina základní části extraligy. Souboj zvládli lépe hosté, i když Třinec vedl po gólech Růžičky a Adamského 2:0. Dvakrát se trefil Vladimír Svačina, ale vítězství Ostravanům trefil necelé tři minuty před koncem obránce Tomáš Pastor. Tři body za asistence si připsal Ondřej Roman.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY

Liberec - Zlín 0:4

Hokejisté Zlína potvrdili, že se jim proti Severočechům v této sezoně daří. Ve dvou vzájemných duelech nedovolili Tygrům vstřelit ani jednu branku a Luboš Horčička si tak připsal druhou nulu v extraligovém ročníku.

REPORT, SESTŘIH A OHLASY

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články