Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Litvínov se vydrápal ze dna, Sparta nadále dominuje

Praha – Hráči Sparty upevňují po výhře nad Libercem svou první příčku i díky tomu, že Slavia v domácím prostředí nestačila na Hradec Králové. Z týmů ze špice se dařilo i Brnu, které porazilo Vítkovice. Litvínov se vydrápal z posledního místa, kam po prohře ve vzájemném zápase padl Chomutov. Plzeň nevstřelila v Třinci ani gól, Pardubice přesvědčivě vyhrály v Kladně. Karlovy Vary v domácím prostředí během svého 1000. ligového zápasu nedokázaly porazit Zlín. 

Radující se Litvínov
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Třinec – Plzeň 3:0

Třinečtí hokejisté porazili na vlastním ledě obhájce titulu Plzeň 3:0. Oceláři vstřelili všechny tři branky ve druhé třetině a u všech byl Jiří Polanský. Nejproduktivnější hráč Ocelářů jednou skóroval a na další góly přihrál Martinu Adamskému a Vladimíru Rothovi. Brankář Šimon Hrubec si připsal třetí čisté konto v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248684-trinec-rozhodl-o-sve-vyhre-ve-druhe-tretine-plzen-nedala-ani-gol/)

Litvínov – Chomutov 2:1

Hokejisté Litvínova zdolali v 17. kole extraligy v severočeském derby Chomutov 2:1 a posunuli se z posledního místa o tři body právě před Piráty. Ti prohráli devět z deseti zápasů a klesli na dno. Vítězství Vervy zařídili Rostislav Martynek a Peter Jánský, za Chomutov snížil až osm vteřin před koncem Jaroslav Mrázek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248707-litvinov-se-po-vyhre-nad-chomutovem-odlepil-ze-dna/)

Brno – Vítkovice 5:1

Hokejisté Komety Brno porazili Vítkovice 5:1. O vítězství rozhodla Kometa v polovině zápasu, kdy v rozmezí 16 sekund vstřelila dvě branky a další dva rychlé góly přidala v závěrečné třetině. Vítkovice prohrály po čtyřech vítězstvích na ledě soupeřů a v Brně už čtyři roky nevyhrály.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248703-brno-si-doma-poradilo-s-vitkovicemi/)


Kladno – Pardubice 1:4

Hokejisté Pardubic vyhráli na ledě Kladna 4:1 a ukončili tak sérii pěti porážek. Domácí Rytíři sice vedli od 15. minuty po trefě Petra Tenkráta, ale ve druhé třetině otočili stav Lukáš Radil s Tomášem Noskem a v závěrečném dějství pečetil výsledek dvěma góly Petr Sýkora.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248711-pardubice-na-lede-kladna-ukoncili-serii-porazek/)

Slavia – Hradec Králové 1:2

Hokejisté Hradce Králové vyhráli na ledě Slavie 2:1 a ukončili tak sérii pěti výher Pražanů. Východočeši zápas otočili dvěma góly ve třetí třetině a potvrdili tak pozici nejlepšího týmu na kluzištích soupeřů. Mountfield venku nebodoval jen jednou v prvním kole, poté devětkrát za sebou ano. Hradec Králové se tak v tabulce dotáhl na Slavii.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248702-hradec-porazil-slavii-a-dotahl-se-na-ni/)

Karlovy Vary – Zlín 3:4

Hokejisté Karlových Varů prohráli se Zlínem 3:4 a museli při oslavách 1000. utkání v nejvyšší soutěži strávit pátou porážku z posledních šesti duelů. Energie nastoupila v retro dresech z roku 1951 a před zápasem bylo do karlovarské Síně slávy uvedeno dalších šest bývalých osobností.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248657-karlovy-vary-v-1000-ligovem-zapase-nestacily-na-zlin/)

Sparta - Liberec 5:2

Hokejisté Sparty porazili Liberec 5:2, přestože po jejich úvodním gólu hosté dvěma góly otočili průběžné skóre na 1:2. Pražané však vyrovnali, poté stihli zkraje poslední třetiny třikrát udeřit během čtyř minut a 18 vteřin a připsali si sedmou výhru za sebou. Při porážce Slavie tak svěřenci kouče Josefa Jandače navýšili svůj náskok v čele tabulky na pět bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/248704-sparta-upevnuje-pozici-otocila-zapas-s-libercem/)

TABULKA po 17. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články