Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Sparta ovládla derby, v čele zůstávají Pardubice

Praha – Hokejovými králi Prahy se stali hráči Sparty, kteří rivala ze Slavie rozdrtili 6:0 a posunuli se na druhou příčku v tabulce. V čele i nadále zůstávají Pardubice, jež popáté v řadě vyhrály, když doma zdolaly Karlovy Vary 4:2. Dařilo se i hráčům Zlína. Berani v repríze loňského finále zdolali Plzeň jednoznačně 4:1.

Slavia Praha - Sparta Praha 0:6

Rekordní návštěva, šest branek a suverénní výhra hokejistů Sparty. Tak vypadalo první pražské derby v sezóně, ve kterém sparťané porazili Slavii 6:0. Největší hvězdou vítězného týmu, který porazil svého odvěkého rivala po předešlých pěti prohrách, se stal Jaroslav Hlinka, jenž vstřelil dvě branky a jednu asistenci. Zatímco Holešovičtí se díky výhře posunuli na druhou příčku, slávisté prohráli počtvrté v řadě a klesli na čtvrtou příčku.

Report, sestřih a ohlasy

Pardubice - Karlovy Vary 4:2

I po jedenáctém kole zůstávají v čele extraligy hokejisté Pardubic, když doma zdolali Karlovy Vary 4:2 a popáté v řadě vyhráli. Pernikáři o zisku tří bodů rozhodli již v první třetině, kterou ovládli 3:0. Hosté sice nesložili zbraně, ovšem Východočeši už tři body nepustili.

Report, sestřih a ohlasy

Chomutov - Hradec Králové 2:3 po prodl.

Již podeváté v řadě bodovali hokejisté Hradce Králové. Východočeši v 11. kole extraligy porazili na domácím ledě Chomutov 3:2 po prodloužení, když o výsledku rozhodl po 19 vteřinách Lukáš Květoň. Piráti si naopak připsali čtvrtou porážku v řadě a ztratili osmý z posledních devíti zápasů.

Report, sestřih a ohlasy

Kladno - Litvínov 3:2

Souboj celků ze dna tabulky ovládlo Kladno. Rytíři doma porazili Litvínov těsně 3:2 a posunuli se na desátou příčku. Naopak hosté popáté v řadě nebodovali a zůstali poslední i přesto, že v duelu dokázali smazat dvoubrankové manko po dvou třetinách. V 50. minutě však rozhodl o plném bodovém zisku domácích útočník Michal Dragoun. 

Report, sestřih a ohlasy   

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články