Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Vítkovice porazily Zlín, Litvínov si na Spartě ani neškrtl

Praha – Karlovy Vary se zabydlují na poslední příčce extraligové tabulky. V osmém kole vyšly opět bodově naprázdno, tentokrát v Třinci, zatímco předposlední Vítkovice vyhrály ve Zlíně. Úřadující plzeňský mistr nezvládl domácí zápas s Kladnem, taktéž Chomutovu se doma nedařilo, prohrál s Pardubicemi. Naopak Sparta doma rozstřílela Litvínov a Hradec Králové si vylepšil bilanci prodloužení, ve kterém porazil Brno. Po nájezdech uspěl v domácím prostředí i Liberec, přerušil tím slávistickou neporazitelnost.

Radující se bratři Rachůnkové
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Třinec – Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Třince zdolali Karlovy Vary 3:1 a sérii svých vítězství nad Energií natáhli už na 11 utkání. Výhru v urputné bitvě domácím pojistil šest minut před koncem dosud spící kanonýr Martin Růžička, který až v osmém utkání sezony ukončil své čekání na první gól.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244354-karlovarska-bida-pokracuje-energie-prohrala-i-v-trinci/)


Plzeň – Kladno 3:5

Hokejisté Kladna zvítězili na ledě úřadujícího mistra Plzně 5:3 a připravili Indiánům první porážku v sezoně na domácím ledě. Rytíři ani jednou během utkání neprohrávali a zaslouženě si především díky třem trefám v průběhu druhé třetiny zajistili tři body. V jejich dresu se třemi kanadskými body blýskli autor dvou gólů a nahrávky Jan Rudovský a Michal Dragoun, jenž zaznamenal tři finální přihrávky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244367-plzen-prekvapive-nestacila-na-kladno/)


Chomutov – Pardubice 2:5

Hokejisté Chomutova prohráli s Pardubicemi 2:5. Domácí Ľuboš Bartečko skóroval už po 58 vteřinách, ale zbytek zápasu patřil Východočechům. Chomutov tak poprvé v probíhající sezoně nezískal doma ani bod, Pardubice naopak poprvé vyhrály na ledě soupeře a poskočily na třetí příčku.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244370-pardubice-braly-v-chomutove-vsechny-body/)


Zlín – Vítkovice 1:3

Hokejisté Zlína prohráli s Vítkovicemi 1:3. Skóre zápasu otevřel ve čtvrté minutě obrozený kanonýr Jaroslav Balaštík. Vítkovice však třemi góly otočily vývoj utkání na svoji stranu, když se do černého trefili Karol Sloboda a dvakrát Peter Húževka.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244362-vitkovice-otocily-zapas-ve-zline/)


Hradec Králové – Brno 2:1 P

Hokejisté Hradce Králové porazili Kometu Brno 2:1 v prodloužení. Východočeši posedmé za sebou bodovali a v tabulce poskočili před svého dnešního soka na čtvrtou příčku. O jejich výhře rozhodl gólem v 64. minutě útočník Tomáš Mertl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244375-kometa-si-po-prodlouzeni-veze-z-hradce-pouze-bod/)


Sparta – Litvínov 7:0

Hokejisté pražské Sparty deklasovali Litvínov 7:0 a potvrdili, že mají nejúdernější útok v soutěži. Sparta vyhrála i pátý domácí zápas v sezoně i díky dvěma gólům Petra Kumstáta, prosadil se také extraligový kanonýr Petr Ton. Brankář Tomáš Pöpperle udržel první čisté konto v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244373-sparta-rozprasila-litvinov-severocesi-nevstrelili-ani-gol/)

Liberec – Slavia 2:1 SN

Hokejisté vedoucí Slavie ztratili v osmém utkání v extraligové sezoně neporazitelnost, když podlehli na ledě Liberce 1:2 po samostatných nájezdech. V rozstřelu si připsal vítěznou trefu kapitán Severočechů Petr Nedvěd. Bílí Tygři ukončili sérii tří zápasů bez bodu. Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky se i přes prohru drží v čele o bod před pražským rivalem Spartou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/244337-slavia-poprve-prohrala-v-najezdech-nestacila-na-liberec/)

TABULKA po 8. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články