Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Pardubice mají formu, Plzeň udolala Třinec

Praha – Pardubičtí potvrzují v posledních dvou zápasech nejen střeleckou, ale i obrannou formu. Po výhře nad Litvínovem nedostali gól ani ve čtvrtém kole od Kladna. Zlín si doma poradil s Karlovými Vary, ve Vítkovicích brali všechny body Brňané. Ve třech utkáních nestačilo k rozhodnutí 60 minut – Slavia porazila Hradec až v prodloužení, na nájezdy vyhrála Plzeň s Třincem a Litvínov v Chomutově. Sestřihy zápasů s ohlasy sledujte v pořadu Hokej den poté v pondělí 23. září od 12:55 na programu ČT sport.

Zlín – Karlovy Vary 3:1

Hokejisté Zlína vyhráli nad Karlovými Vary 3:1 a poprvé v sezoně naplno bodovali. Úřadující vicemistři sice prohrávali od 17. minuty po trefě Jakuba Fleka, ale výsledek otočili Antonín Honejsek, Tomáš Valenta a do prázdné branky zpečetil výhru kapitán Petr Čajánek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243122-zlin-poprve-naplno-bodoval-poradil-si-s-vary/)

Pardubice – Kladno 4:0

Hokejisté Pardubic porazili Kladno 4:0 a po úterní výhře nad Litvínovem (5:0) i druhém utkání na domácím ledě jasně ovládli. Druhým čistým kontem v sezoně přispěl k vítězství brankář Martin Růžička.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243124-pardubicim-se-dari-ani-kladno-jim-nevstrelilo-gol/)


Slavia – Hradec Králové 2:1 P

Hokejisté Slavie si i ve čtvrtém kole extraligy udrželi neporazitelnost a vedení v tabulce, když porazili Hradec Králové 2:1 v prodloužení. Zápas rozhodl gólem v přesilové hře 16 sekund před koncem nastavení Petr Jelínek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243125-slavia-udolala-hradec-v-prodlouzeni/)


Vítkovice – Brno 2:3

Hokejisté Vítkovic podlehli Brnu 2:3. Domácí v utkání dvakrát dohnali vedení soupeře, ale na přesilovkovou branku Jana Káni ze 44. minuty už nenašli odpověď. Dvěma góly se v utkání blýskl i jeho vítkovický jmenovec, hlavní postavou byl ovšem gólman Komety Jiří Trvaj, který v závěru druhé části domácím zlikvidoval několik vyložených šancí.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243126-vitkovice-doma-nestacily-na-brno/)


Plzeň – Třinec 3:2 SN

Hokejisté Plzně zdolali Třinec 3:2 po samostatných nájezdech a rozhodující branku si připsal v rozstřelu Ondřej Kratěna. Třinecký útočník Jan Peterek vyrovnal historický rekord s 1091. starty v nejvyšší soutěži, protože lídr František Ptáček dnes v dresu Hradce Králové na ledě Slavie chyběl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243132-trinec-nestacil-na-plzen-prohral-v-najezdech/)


Chomutov – Litvínov 2:3 SN

Hokejisté Chomutova prohráli s Litvínovem 2:3 po samostatných nájezdech a dvěma góly včetně vítězné trefy v rozstřelu se podílel na výhře Vervy František Lukeš. Piráti dosáhli na bod díky trefě Davida Hrušky 17 sekund před koncem třetí třetiny.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243135-chomutov-v-uhelnem-derby-prohral-v-najezdech-s-litvinovem/)

Liberec - Sparta 6:5

Hokejisté Liberce porazili Spartu 6:5, připsali si první domácí výhru v sezoně a ukončili sérii šesti porážek ve vzájemných zápasech. Pražané celý zápas dotahovali a na začátku třetí třetiny se zásluhou Petra Tona dočkali i vyrovnání. Na dva slepené góly Tomáše Pospíšila, který zaznamenal také dvě přihrávky, už ale odpověď nenašli. Na straně poražených zaznamenal dvě trefy Jan Buchtele.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/243105-liberec-v-ofenzivni-prestrelce-porazil-spartu/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články