Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Stoprocentní zůstává jen Plzeň a Slavia, premiérovou výhru slaví Hradec

Praha – Již jen Plzeň a Slavia zůstávají v novém ročníku extraligy stoprocentní. Úřadující mistr opět dokázal, jak je důležité míti Martina Straku, a i díky jeho dvěma asistencím zvítězil na ledě Liberce 3:1. Indiáni jsou v tabulce o skóre první před Pražany, kteří vezou tři body po výhře 1:0 z Brna. První vítězství po návratu mezi hokejovou elitu si připsal Hradec Králové, který před vlastními fanoušky zdolal Třinec 3:2. To Slezané zůstávají bez bodu.

Radost hokejistů Hradce
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Liberec - Plzeň 1:3

Mistrovská kocovina? V případě Plzně v žádném případě. Úřadující mistr zvládl i druhý zápas v novém ročníku extraligy, když na hřišti Liberce zvítězil 3:1, a bez ztráty bodu vede tabulku. Hlavní postavou utkání byl opět plzeňský kapitán Martin Straka, jenž se podílel na vítězství dvěma asistencemi.

Sestřih, report a ohlasy

Kometa Brno - Slavia 0:1

Jediná branka, o kterou se již ve druhé minutě postarala staronová opora Slavie Jaroslav Bednář, rozhodla o tom, že Pražané vyhráli i druhý zápas v sezoně, když porazili brněnskou Kometu těsně 1:0.

Sestřih, report a ohlasy

Hradec Králové - Třinec 3:2

Nováček nejvyšší české hokejové soutěže Hradec Králové si připsal první tři body po návratu do extraligy, kterou opustil hned v její první sezoně v roce 1994. Hradečtí hokejisté otočili stav utkání s Třincem z 0:2 na 3:2 díky trefám Michala Tvrdíka a Jakuba Langhammera.

Sestřih, report a ohlasy

Chomutov - Sparta Praha 3:1

První výhra v sezoně a hned proti Spartě. Hokejisté Chomutova si před domácím publikem vyšlápli na jednoho z největších aspirantů na boj o titul a vyhráli 3:1. Pražané si naopak připsali první ztrátu v ročníku. Piráti Spartě oplatili i dvě porážky z letní European Trophy.

Sestřih, report a ohlasy

Zlín - Kladno 3:4 po nájezdech

Zlínští hokejisté i ve svém druhém zápase v sezoně dospěli až do samostatných nájezdů, na rozdíl od úvodního utkání proti Litvínovu však rozhodující fázi utkání nezvládli. Těsně před koncem třetí třetiny sice vyrovnali zásluhou Marušáka, ovšem poté na penaltách kraloval kladenský Havlíček, který svému týmu zaručil první výhru v sezoně.

Sestřih, report a ohlasy

Vítkovice - Karlovy Vary 4:2

Po šesti porážkách to konečně přišlo. Vítkovičtí hokejisté si po téměř dvou letech vybojovali vítězství nad Karlovými Vary, Energii porazili 4:2. Domácí dvakrát dotahovali vedení soupeře a vítězný gól jim ve 41. minutě v přesilové hře zajistil dorážkou Ondřej Roman. Při power play už tři body pouze pojistil Richard Stehlík.

Sestřih, report a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články