Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Vyrovnaná tabulka slibuje dramatické 52. kolo

Praha - Předposlední kolo hokejové extraligy řádně zamotalo děním kolem posledních postupových míst do předkola play-off. Po výhře Brna nad Libercem po nájezdech, Pardubic nad Spartou a Vítkovic nad Chomutovem mají týmy na 9. - 11. místě shodný počet bodů. Na první místo se pak posunul Zlín, který v souboji čela tabulky otočil zápas v Plzni. V zápase Slavie s Třincem stanovil Martin Růžička nový střelecký rekord.

Pardubice - Sparta
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Plzeň - Zlín 3:5

Hokejisté Zlína vyhráli na ledě Plzně 5:4 a dostali se do čela tabulky. Ještě deset minut před koncem přitom drželi vedení Indiáni, pak si ovšem hosté čtyřmi brankami během necelých pěti minut zajistili tři body. Třemi asistencemi se na velkém zlínském obratu podílel Tomáš Linhart. Plzeň prohrála popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216467-zlin-otocil-s-plzni-a-jde-na-prvni-misto/)

Karlovy Vary - České Budějovice 2:3 SN

Hokejisté Českých Budějovic vyhráli na ledě Karlových Varů 3:2 po samostatných nájezdech a definitivně si zajistili postup do předkola play-off. O výhře Jihočechů rozhodl kapitán Jiří Šimánek. České Budějovice tak v nájezdech uspěly popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216499-ceske-budejovice-maji-po-vyhre-ve-varech-jiste-play-off/)

Litvínov - Kladno 2:1 SN

Hokejisté Litvínova porazili Kladno 2:1 po samostatných nájezdech a definitivně si zajistili postup do čtvrtfinále play-off. O osmé výhře Severočechů v nájezdech za sebou rozhodl František Lukeš.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216494-litvinov-poosme-uspel-v-najezdech-porazil-kladno/)

Brno - Liberec 2:1 SN

Hokejisté Komety Brno porazili na domácím ledě až po nájezdech Bílé Tygry Liberec 2:1. Ztrátou bodu si zkomplikovali cestu do předkola play-off. Rozhodující nájezd proměnil Tomáš Svoboda. Liberec potvrdil dobrou formu z posledních kol, jeho hlavní oporou byl brankář Marek Schwarz.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216495-kometa-dokazala-udolat-liberec-az-v-najezdech/)

Pardubice - Sparta 5:1

Hokejisté Pardubic porazili Spartu 5:1 a v tabulce jim patří desáté místo. Mají ale stejný počet bodů jako devátá Kometa a jedenácté Vítkovice. Na první výhře úřadujícího mistra nad Spartou v sezoně se hattrickem podílel útočník Martin Bartek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216490-pardubice-poprve-v-sezone-vyzraly-na-spartu-bartek-dal-hattrick/)

Slavia - Třinec 1:3

Hokejisté Slavie prohráli s Třincem 1:3. Pražané přišli o průběžné vedení v tabulce, Oceláři potvrdili své postavení v první šestce. Třinecký útočník Martin Růžička stanovil 39. gólem nový rekord základní části samostatné české ligy, když se odpoutal od Davida Moravce.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216488-slavia-prohrala-s-trincem-ruzicka-stanovil-novy-rekord/)

Vítkovice - Chomutov 4:3

Hokejisté Vítkovic porazili Chomutov 4:3 a o jejich účasti v předkole play-off definitivně rozhodne až závěrečný zápas v Liberci. Proti poslednímu týmu soutěže museli Ostravané obracet zápas ze skóre 0:2. Dva góly zaznamenal Vladimír Svačina, jehož řada dnes nastřílela tři ze čtyř branek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/216489-vitkovice-otocily-s-chomutovem-stale-si-mohou-zahrat-play-off/)

TABULKA po 51. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články