Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Brno otočilo se Spartou, Chomutov prohrál s Litvínovem

Praha - Velký obrat předvedla brněnská Kometa v zápase se Spartou, když prohrávala už o dva góly, přesto nakonec triumfovala. V podkrušnohorském derby vyhrál Litvínov v Chomutově o jediný gól. Těsně vyhrála i Plzeň v Třinci, zde dokonce došlo na nájezdy. Pardubice doma přehrály Zlín, Slavia v Českých Budějovicích nevstřelila ani jeden gól. Liberec porazil Vítkovice, Severočeši se díky tomu po dlouhé době odpoutali ode dna.

Brno - Sparta
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

TABULKA po 26. kole (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov – Litvínov 1:2

Hokejisté Chomutova prohráli v derby s Litvínovem 1:2 a připsali si už pátou porážku za sebou. Místo trenéra Jiří Doležala, který byl v pondělí odvolán, vedl Piráty dosavadní asistent Mikuláš Antonik. Zápas rozhodl ve 47. minutě trefou v oslabení Michal Trávníček.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205745-chomutov-opet-prohral-v-podkrusnohorskem-derby-se-radoval-litvinov/)

Třinec – Plzeň 1:2 SN

Propad formy se hokejistům Třince nepodařilo zastavit ani ve 26. kole, na domácím ledě podlehli Plzni 1:2 po samostatných nájezdech a z posledních šesti zápasů vybojovali jen čtyři body. Ocelářům se stalo osudným neproměňování šancí, při kterých se několikrát vyznamenal plzeňský gólman Marek Mazanec. Dva body, kterými si pojistila vedení v soutěži, Plzni zařídil v nájezdech Václav Pletka.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205747-trinci-se-nedari-zadrzet-propad-formy-prohral-na-najezdy-s-plzni/)

Pardubice - Zlín 5:3

Hokejisté Pardubic porazili Zlín 5:3 a připsali si teprve druhou výhru z posledních šesti zápasů. Dvěma góly k tomu přispěl útočník David Krejčí, obránce Václav Benák si připsal tři asistence. Zlín venku po předchozí sérii devíti výher podruhé za sebou neuspěl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205763-pardubice-si-doma-poradily-se-zlinem/)


České Budějovice - Slavia 3:0

Hokejisté Českých Budějovic zdolali pražskou Slavii 3:0 a spravili si chuť po nedělním debaklu v Karlových Varech 0:8 i předchozí domácí prohře se Zlínem 3:6. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na tom podílel útočník Václav Prospal. Brankář Pavel Kantor udržel podruhé v sezoně čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205754-slavia-padla-v-ceskych-budejovicich-nedala-ani-gol/)


Brno - Sparta 4:2

Hokejisté Komety Brno porazili pražskou Spartu 4:2, když dokázali otočit nepříznivý stav 0:2. Posunuli se tak na druhé místo o skóre před Zlín a vedoucí Plzni se přiblížili na rozdíl čtyř bodů. Klíčovým okamžikem zápasu bylo ve třetí třetině vyloučení sparťanského obránce Davida Kočího na pět minut po faulu na Róberta Petrovického, který v následné přesilovce vstřelil vítěznou branku.

Report, sestřih, ohlasy a záznam zápasu (//sport/hokej/205723-sparta-v-brne-vedla-o-dva-goly-kometa-presto-zapas-otocila/)


Liberec - Vítkovice 5:3

Hokejisté Liberce zvítězili nad Vítkovicemi 5:3 a posunuli se z posledního na dvanácté místo. Bílí Tygři tak potvrdili narůstající formu, když vyhráli třetí zápas před vlastními fanoušky v řadě. Gólem a přihrávkou se na výhře podíleli Radek Duda a Michal Bárta. Hostům nepomohly ani tři kanadské body Rudolfa Huny.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/205767-liberec-se-po-vyhre-nad-vitkovicemi-odpoutal-ode-dna/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články