Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Milovníci hokeje a piva se na stadionech dočkají nové značky

Praha - Novým oficiálním pivem hokejové extraligy bude Radegast. Společnost Plzeňský Prazdroj se dohodla na spolupráci se společností BPA sport marketing, partnerem svazu, do konce tohoto ročníku i na dalších pět sezon. Radegast na stadionech nahradí Budvar, který před několika týdny odstoupil od smlouvy.

Radegast
zdroj: isifa autor: Petr Študent

"Dnes jsme uzavřeli dohodu se společností Plzeňský Prazdroj, díky které se značka Radegast stává oficiálním pivem Tipsport extraligy. Věřím, že toto spojení ocení hokejové kluby i fanoušci," uvedla v tiskové zprávě předsedkyně představenstva BPA Jana Obermajerová.

Nové pivo by se mělo na stadionech objevit už po skončení reprezentační přestávky a turnaji Karjala. "Již v tomto týdnu zahájíme postupnou realizaci této spolupráce. Jsme velmi rádi, že po rychlém a konstruktivním jednání došlo k dohodě s partnerem, který se do hokejové rodiny vrací téměř po deseti letech," dodala Obermajerová.

Představitelé Plzeňského Prazdroje věří, že fanoušci změnu oficiálního piva ocení, a to zejména na Moravě. "V soutěži jsou svými kluby zastoupeny všechny kraje a Morava je tradičně velmi silná. Je to proto ideální partner pro náš Radegast, který je nejoblíbenějším pivem na Moravě. A co je nejdůležitější? Hokej i Radegast jsou pro pořádné chlapy," uvedl s úsměvem marketingový ředitel pivovaru Grant Mckenzie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články