Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Kádr Vítkovic zůstal téměř beze změny, comeback hlásí Barinka

Ostrava – Na novou sezonu se pomalu chystají Vítkovice. Sedmý tým loňské sezony však příliš změn nenachystal a osa mužstva v čele s brankářem Málkem, obráncem Malíkem a útočníky Burgerem a Ujčíkem zůstala nezměněna. Nově tým doplní staronová tvář ve vítkovické kabině, mistr světa z roku 2010, obránce Michal Barinka.

Barinka by měl v sestavě nahradit Pavla Trnku, který musel nuceně ukončit kariéru kvůli problémům s kolenem a který se bude již pouze věnovat vítkovické mládeži. Bývalý reprezentant Barinka se do Ostravy vrací z působení ve Švýcarsku.

"Zadní řady vypadají stejně, jako byly. Já jsem pouze nahradil Pavla a ještě odešel Ctirad Ovčačík, takže to snad dáme nějak do kupy," řekl před startem nové sezony Barinka.

Kromě něj se do Vítkovic vrátil i útočník Robert Huna, jenž zkusil KHL, a nadějný forvard Ondřej Roman, kterému nevyšlo působení v zámoří.

Je nám líto, video expirovalo.
Před sezonou: Vítkovice

 

Ke změnám došlo i v ostravské aréně. Diváci dostanou nové, komfortnější sedačky a hřiště nové posuvné mantinely. Vítkovice však stále budou hrát na typické velké ledové ploše. "Proběhly určité diskuse, ale soupeře budeme uhánět na maximálním hřišti, které je možné udělat," prozradil trenér Mojmír Trličík.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články