Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Souhra Balaštíka s Leškou by opět měla táhnout Zlín

Zlín – Balaštík a Leška, dvojice útočníků, která patří neodmyslitelně k sobě, bude opět po roce řádit v jednom dresu. Balaštík totiž po roční pauze, kterou strávil v Mladé Boleslavi, opět zamířil na Valašsko. Zlínští tak doufají, že jim tato souhra pomůže minimálně zopakovat umístění z minulé sezony, kdy skončili na osmém místě.

Návrat Jaroslava Balaštíka po ročním intermezzu v Mladé Boleslavi je největší událostí zlínského hokejového léta. 

"Vážně stačilo pár tréninků a vrátili jsme se k těm osvědčeným věcem. Sami se o té naší hře pořád bavíme, snažíme se ji zdokonalovat," prohlásila staronová posila Zlína Jaroslav Balaštík 

"Navázali jsme na to úplně automaticky, tam nebyl žádný problém," hodnotil vzájemnou spolupráci druhý z dvojice Petr Leška.

Je nám líto, video expirovalo.
Před sezonou: Zlín

Staronové složení elitního útoku poslalo až do třetí formace Petra Holíka. Objev extraligy i reprezentace by však měl být garantem rozložení herní i střelecké odpovědnosti do vícera útoků. Zlín si jeho služby nově pojistil dlouhodobým kontraktem. Otazník se ale vznáší nad obranou. Po odchodu Galvase ze zkušených beků zbyli už jen Hamrlík s Linhartem.

"Zatím jsme se dohodli s generálním manažerem, zkusíme začátek soutěže s mladýma klukama," řekl trenér Beranů Rostislav Vlach.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články