Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Útočníci Broš a Ton budou pokračovat ve Spartě

Praha - Barvy hokejové Sparty budou i v příští sezoně hájit útočníci Michal Broš a Petr Ton. Kapitán týmu a nejlepší střelec mužstva v končící sezoně podepsali s klubem nové smlouvy. Sparta o tom informovala v oficiální tiskové zprávě. "Jednání byla dlouhá, ale nakonec jsme dospěli k závěru," uvedl sportovní manažer Patrik Martinec.

Klub měl o oba hráče zájem, ale strany se nemohly dohodnout na finančních podmínkách. "Hledali jsme cestu, jak finančně optimalizovat smlouvy tak, aby v nich byl co nejvíce zohledněn výsledek týmu v play-off. Očekáváme od obou lídrů, že v nastávající sezoně dovedou celek ve vyřazovací části dál než v posledních letech," řekl Martinec.

Sparta v této sezoně vyhrála základní části extraligy, ale hned v prvním kole play-off nečekaně vypadla s Brnem. Před rokem Pražané do vyřazovací části vůbec nepostoupili.

"Na Spartě jsem rád a zůstávám tu dál proto, abych pomohl k týmovému úspěchu. O to mi jde v první řadě," uvedl osmatřicetiletý Ton, který ve Spartě působí od roku 2003.

Broš přišel do pražského klubu v roce 1999, v letech 2005 až 2008 ale hrál ve Finsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články