Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Postup Chomutova přišlo oslavit více než tisíc fanoušků

Chomutov - Na hokejisty Chomutova čekalo ve čtvrtek pozdě večer před stadionem více než tisíc fanoušků. Společně přišli oslavit výhru v baráži nad Mladou Boleslaví a postup týmu do extraligy.

Autobus s hráči se musel stovkami fanoušků prodírat až ke stadionu. Po otevření jeho dveří pak obsadili jednu z tribun Pirát areny. Nový stadion za 643 milionů korun si chomutovský klub užívá prvním rokem. Vyrostl v areálu bývalých kasáren, postupně v něm vznikne vedle tréninkové haly i kulturně společenské centrum, fotbalový a atletický stadion a relaxačně oddychové centrum. Po asi hodinové oslavě na stadionu se hokejisté přesunuli slavit do centra. Pokračování oslav postupu do extraligy se plánuje také dnes v 17:00 na náměstí.

V rozhodujícím sedmém utkání baráže o extraligu Piráti porazili Mladou Boleslav 4:2. Nejlepší prvoligový tým zvládl klíčový duel série i díky dvěma využitým přesilovým hrám. Středočeši extraligu opouští po čtyřech letech. Piráti tak úspěšně zvládli i třetí sedmizápasovou bitvu v sezoně. V semifinále i ve finále první ligy stejným způsobem porazili Olomouc, respektive Ústí nad Labem.

Je nám líto, video expirovalo.
Chomutovští oslavovali postup
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články