Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Finále extraligy pokračuje druhým zápasem v Pardubicích

Pardubice - Finále hokejové extraligy mezi Pardubicemi a Kometou Brno dnes pokračuje od 18:10 druhým duelem opět na východě Čech. Úvodní duel vyhrály na Velikonoční pondělí Pardubice, které uspěly 5:4 po samostatných nájezdech. Přímý přenos sledujte od 18:00 na ČT4 a našem webu. Zápas kometují Robert Záruba a Milan Antoš.

Pardubice - Kometa Brno
zdroj: ČTK autor: Mlejnková Alexandra

První finále přineslo nečekanou osmigólovou přestřelku a relativně monotónní scénář - domácí čtyřikrát vedli, hosté čtyřikrát srovnali. "Doufám, že tolik branek padat dál nebude. I když na druhou stranu, pokud ano a my vyhrajeme, tak to vadit tolik nebude," uvedl pardubický kapitán Petr Koukal, jenž jako jediný uspěl v samostatných nájezdech.

Kometa bude nejspíš postrádat zkušeného slovenského útočníka Róberta Petrovického, který v pondělí odstoupil ve druhé třetině otřesený po zákroku u mantinelu. "Je to hodně velká komplikace. Robo je jeden z našich nejlepších hráčů a lídr. Má otřes mozku, je to špatné. My se musíme semknout a hrát bez něj," uvedl jiný útočník Brna Tomáš Divíšek.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články