Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Brněnský trenér Venera se obává odvolání

Brno – Asi skončím, říká si po sérii porážek trenér Komety Brno Zdeněk Venera. Že mu hrozí odvolání, připustil po prohře 1:2 se Spartou, která byla osmá v posledních devíti zápasech, z toho sedmkrát Brňané prohráli o jedinou branku. Na pražský tým otřesený tvrdou prohrou v předchozím kole si přitom Kometa věřila.

Zdeněk Venera přišel do Brna v květnu, nahradil tak Ladislava Lubinu. Teď se ale obává, že si bude vedení Komety hledat náhradu i za něj. "V takové situaci si trenér připouští i možnost odvolání. I taková situace se mi v myšlenkách honí hlavou," přiznal kouč Venera po porážce svého týmu v utkání se Spartou. "Pochopitelně záleží hlavně na vedení klubu," dodal.

Po probíhajícím 31. kole čeká extraligu reprezentační přestávka. Během ní budou mít představitelé brněnského hokejového týmu čas rozhodnout se, co s trenérem Venerou udělají. Sami hráči však věří, že kouč s nimi zůstane a společně po pauze nešťastnou sérii zlomí. "Nacvičíme, co potřebujeme. A potom už špatnou sérii zlomíme," prohlásila nová posila Komety, útočník Tomáš Svoboda. Upozornil, že do začátku ledna bude Kometa hrát třikrát doma, to jí také může pomoci.

"V týmu je hodně zkušených hráčů, kteří vědí, co mají dělat. Není to tak, že bychom seděli v šatně a nadávali si. Spíše si něco řekneme ke hře a zlepšíme se a budeme se sunout tabulkou nahoru," dodal útočník, který přišel nedávno do týmu z pražské Slavie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články