Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej: HC Dynamo Pardubice - HC Oceláři Třinec

Tápající Slavii podpoří i O2 arena, po výhře zlevní občerstvení

Praha – Hokejová Slavia se zatím na domácím ledě trápí a v tabulce jí patří až 12. příčka. V cestě do play-off má Slavii pomoci i nápad vedení klubu a provozovatele pražské O2 areny, společnosti Bestsport. Akce Pojďme dostat Slavii do play-off má jednoduché pravidlo: pokud Slavia vyhraje domácí zápas, tak při následujícím utkání v O2 areně budou nejprodávanější položky občerstvení až o polovinu levnější.

Slavia má na domácím ledě velký problém nejen bodovat, ale také střílet góly. Se 14 body ze 14 zápasů je nejhorším týmem na vlastním ledě. Pražanům se však v posledních dvou domácích zápasech podařilo zvítězit a je na dohled příčkám zaručujícím play-off.

"Přejeme si, aby už v pátek fanoušci přišli ve zvýšeném počtu a pomohli Slavii vyhrát. A pokud se to povede, budou mít všichni příznivci hokeje 20. prosince možnost odreagovat se v předvánočním shonu při fandění v O2 areně. Občerstvení ve stejné kvalitě jako jindy přitom dostanou téměř za polovinu běžné ceny," uvedl předseda představenstva Bestsportu Richard Benýšek.

Akce bude platit do konce základní části extraligy a začíná tento pátek. Pokud tedy Slavia porazí České Budějovice, bude 20. prosince občerstvení při zápase s Třincem výrazně levnější. Stejně tak tomu bude po každém dalším vyhraném zápase domácího týmu v O2 areně.

"Jsme velice rádi za tuto akci a děkujeme O2 areně, že se snaží podpořit náš klub. Doufáme, že to ocení i naši fanoušci," přidal se obchodní ředitel Slavie Ladislav Blažek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články