Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Průchův šestý gól v sezoně pomohl Petrohradu k bodu

Moskva – Šestý gól Petra Průchy v sezoně pomohl hokejistům Petrohradu získat v utkání KHL bod za porážku 3:4 po samostatných nájezdech na ledě Novokuzněcku. Český útočník poslal svůj tým v 29. minutě v přesilovce do vedení 2:1, domácí však skóre otočili. Porážku svěřenců Miloše Říhy v normální hrací době odvrátil v čase 58:20 Toni Mortensson v power play poté, co český kouč odvolal z branky Jakuba Štěpánka.

Ilustrační foto

Trenér Říha se na svůj tým po třetí porážce za sebou hodně zlobil. "Dáváme body 'potřebným'. Novosibirsku, který předtím sedm zápasů prohrál, jsme darovali dva body. Dneska jsme pomohli Metallurgu, který měl za sebou taky několik porážek. Bylo to o gól, dvakrát v rozstřelu, ale nehrajeme jako dřív," uvedl český kouč.

"Polovina týmu nepracuje. Makají čtyři hráči, ale ti nemohou být na ledě 60 minut. Takhle nemůžeme hrát proti žádnému soupeři. Musíme se vrátit k dřívějším výkonům," prohlásil Říha.

Obránce Jakub Nakládal přispěl asistencí k vítězství obhájce titulu Ufy 3:1 nad Magnitogorskem, v jehož dresu zaznamenal jednu gólovou přihrávku útočník Tomáš Rolinek. Zatímco Ufa vyhrála potřetí za sebou, Metallurg utrpěl třetí porážku v řadě. O jednu přihrávku vylepšil svou bilanci nejlepší střelec soutěže Roman Červenka z Omsku, který zvítězil 3:1 v Nižněkamsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články