Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hossa dočasně převzal hokejisty Spartaku Moskva

Moskva - Slovák František Hossa se stal dočasným trenérem hokejistů Spartaku Moskva. U týmu, ve kterém působí i Hossův syn Marcel a jeho krajané Ivan Baranka, Štefan Ružička a Jozef Stümpel, skončil po pondělním domácím debaklu 1:7 od Čeljabinsku Viktor Pačkalin. Klub převedl na sedmapadesátiletého bývalého trenéra slovenské reprezentace Hossu kompetence hlavního kouče do doby, než najde nového trenéra.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

"Teoreticky je možné, že se stane (Hossa) trenérem natrvalo. Zásadní změna obrazu hry a výsledků k tomu může vést. Ale zatím nového trenéra hledáme a ani nemohu říct, jestli jím bude Rus, nebo cizinec," řekl mluvčí Spartaku Alexandr Malyšev.

Spartaku se v Kontinentální lize nedaří. S pouhými deseti výhrami je na dně Bobrovovy divize, v Západní konferenci je za ním jen Čechov s jednobodovou ztrátou. Moskevský klub v 27 zápasech inkasoval 94 gólů, nejvíc v celé soutěži.



Aktuálně má na kontě šest porážek za sebou, přičemž černá série začala domácí prohrou právě s Čechovem. Před vlastními fanoušky Spartak nedokázal zvítězit od 19. října už v osmi zápasech za sebou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články