Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Petružálek se podílel na výhře Chabarovsku nad Omskem

Moskva - Jakub Petružálek vstřelil v Kontinentální hokejové lize další gól, celkově už sedmý v sezoně, a vrátil se s 19 body do čela kanadského bodování. V duelu nejproduktivnějších českých hráčů soutěže zastínili s Petrem Vránou kanonýra Omsku Romana Červenku a pomohli svými brankami k vítězství Chabarovsku 3:1.

KHL
zdroj: ČT24 autor: V.Rejl

Vrána v polovině zápasu po Petružálkově přihrávce otevřel skóre a lídr produktivity na začátku třetí třetiny náskok Chabarovsku zvýšil. Červenka se střelecky prosadil až za stavu 0:3 ve chvíli, kdy si Vrána odpykával trest za držení soupeřovy hokejky.

Na třetí venkovní výhru za sebou sahal v Ufě nováček z Popradu, na ledě mistra však prohrál 5:6. Svěřenci českého trenéra Radima Rulíka dvakrát neudrželi dvoubrankové vedení, domácí dokázali vyrovnat jak ze stavu 1:3, tak na začátku třetí třetiny i ze 3:5.

V polovině třetího dějství nejproduktivnější hráč minulého ročníku KHL Alexandr Radulov dvěma brankami během necelých dvou minut vyrovnal a rozhodující trefu do sítě Jána Laca vstřelil v 56. minutě Oleg Saprykin. V dresu Lvů se jednou prosadil Václav Nedorost, asistence si připsali Stanislav Balán a Karel Pilař. V předchozím utkání v Nižněkamsku Poprad naopak otočil nepříznivý stav 0:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články