Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Jak fandit HC Lev? Bartečko zatím neví

Poprad - HC Lev ze slovenského Popradu se chystá na zahájení Kontinentální hokejové ligy. Po dlouhém martyriu, kdy měl nejdříve hrát v Hradci Králové a až poté skončil na Slovensku, se konečně podívá do stále populárnější soutěže. V přípravě se předvedl v domácím Tatranském poháru, v němž nakonec udolal třetí příčku.

HC Lev Poprad
zdroj: hclev.eu

Kapitán mančaftu Ľuboš Bartečko čekal více. Z rukou Ladislava Svozila však nakonec přebral bronzovou trofej. "Chtěli jsme do finále, ale vzhledem k problémům s marodkou můžeme být spokojeni i se ziskem třetího místa," uvedl.

Více ho však trápí zatím malá skupina fanoušků. Server Hokej.sk v narážce připomíná, že více jich během Tatranského poháru bylo i na sousedním koupališti. HC Lev však podle Bartečka zklamaný není.

"Alespoň po stranách se tribuny zaplnily celkem slušně a já osobně věřím, že během sezony budou plné. Fanoušky si musíme přivolat především naší hrou. Musíme hrát dobře, a pokud se nám to podaří, tak diváci přijdou," věří útočník.

Zatím však ještě neví, jak by měli příznivci tým hnát v nadcházejících bojích kupředu. "V tomto jim věru neporadím ani já. Sám si nedokážu představit, jak nás budou povzbuzovat. Snad si ale něco najdou, protože v Popradě lidé fandit umí a hokej mají rádi," řekl několikanásobný slovenský reprezentant.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články