Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Zápasy českého hokejového týmu ode dneška i na internetu

Praha - České televizi se podařilo uzavřít dohodu s marketingovou organizací zastupující Mezinárodní hokejovou federaci na internetové vysílání všech zápasů českého hokejového týmu na právě probíhajícím MS na Slovensku, včetně dnešního odpoledního zápasu s Dánskem. Podle vedoucího oddělení mezinárodních přenosů ČT Vladimíra Drbohlava si kladla společnost Infront Sports and Media jedinou podmínku. Tou je striktní geoblokace přenosu pouze pro území České republiky.

Ostatní zápasy jsou dle předchozí doložky dostupné pouze v rozsahu tradičních krátkých sestřihů. Dobrou zprávou pro české fanoušky je tedy to, že od dnešního zápasu Česko - Dánsko mohou sledovat v plném rozsahu všechny zbývající duely českého týmu na internetové stránce www.mshokej.cz.

Smlouva České televize s majiteli práv zahrnující Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2011 původně neumožňovala vysílání na internetu, protože České televizi se podařilo zajistit vysílací práva až pro šampionát v roce 2012. Jednání o rozšíření práv na internetové vysílání pro letošní Mistrovství světa na Slovensku také dříve narážela na finanční možnosti ČT.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články