Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Marek pomohl Atlantu odvrátit první mečbol Ufy ve finále KHL

Moskva - I díky gólu a asistenci českého útočníka Jana Marka deklasovali hokejisté Atlantu Mytišči ve čtvrtém finálovém utkání Kontinentální ligy Ufu 4:0 a snížili stav série na 1:3 na zápasy. Druhý mečbol bude mít Ufa v sobotu na vlastním ledě. Útočník Jakub Klepiš a obránce Miroslav Blaťák se dnes mohli stát prvními českými vítězi Gagarinova poháru, ale jejich tým se tentokrát proti svěřencům trenéra Miloše Říhy vůbec neprosadil.

Skóre zápasu otevřel v 26. minutě Igor Musatov po přihrávce Marka, který získal puk poté, co hostující Kirill Kolcov zlomil hokejku. Na 2:0 zvýšil ještě ve druhé třetině sám český útočník, který dal svůj druhý gól ve finále a šestý v play-off.

Ve třetí části přidali domácí ještě dva góly, zatímco soupeř se na odpověď nezmohl ani jednou a brankář Atlantu Konstantin Barulin udržel podruhé v play-off čisté konto. Za stavu 4:0 se do sebe pustili Marek s podrážděným Alexandrem Radulovem, ale rozhodčí jejich potyčku přerušili hned v zárodku a oba hráči skončili na trestné lavici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články