Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Neuvirth vychytal v NHL čtvrtou výhru v řadě

Sunrise - Čtvrtou výhru za sebou vychytal v nedělním utkání NHL brankář Michal Neuvirth. Český gólman zneškodnil 32 z 34 střel a dovedl Washington k vítězství na ledě Floridy 3:2 v prodloužení. Capitals sahali po výhře už v základní hrací době, na 2:2 vyrovnali Panteři dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny v přesilové hře. O vítězství hostů tak rozhodl až v první minutě nastavení Alexandr Sjomin. Florida si připsala pátou prohru v řadě, Tomáš Vokoun tentokrát sledoval zápas jen ze střídačky.

Výjimečný zápas sehrál v neděli útočník New Yorku Rangers Ryan Callahan, který v duelu s Philadelphií vstřelil čtyři góly a zasloužil se o vítězství svého týmu 7:0. Na dvě branky přihrál Callahanovi český útočník Václav Prospal.

Rangers si díky výhře udrželi sedmou příčku v tabulce Východní konference s tříbodovým náskokem před devátou Carolinou. Na osmé místo se vyhoupli hokejisté Buffala díky výhře 3:2 v prodloužení na ledě Minnesoty.

Divočáci, kteří promarnili možnost poskočit do elitní osmičky Západní konference, prohrávali na začátku druhé třetiny už 0:2. Ještě do druhé přestávky však dokázali vyrovnat, gól na 2:2 vstřelil obránce Marek Židlický, který si připsal pátou branku v sezoně.



Minnesota se v tabulce alespoň dotáhla na devátý Anaheim, který prohrál 2:3 ve Vancouveru, a desátý Nashville, jenž podlehl 2:3 Calgary. Na obou gólech Predators se podílel Martin Erat, když první vstřelil a na druhý přihrál. V senzační stíhací jízdě pokračují hokejisté New Jersey, kteří zvítězili 3:2 po samostatných nájezdech na ledě New Yorku Islanders a připsali si dvacátou výhru z posledních čtyřiadvaceti zápasů. Na osmé Buffalo však pořád ztrácejí osm bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články