Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Hudler zazářil při kanonádě Detroitu

Boston - Český hokejový útočník Jiří Hudler zazářil v pátečním utkání NHL, když se gólem a dvěma asistencemi podílel na kanonádě Detroitu, který rozstřílel Boston na jeho ledě 6:1. Jediný gól Bruins vstřelil další český útočník David Krejčí. Red Wings skórovali z prvních dvou střel na branku Tuukka Raska a během úvodních tří minut a deseti sekund se dostali do vedení 2:0. V závěru první třetiny sice Krejčí v přesilovce snížil, už po 69 sekundách druhé části hry ale Hudler svou šestou trefou v sezoně zvýšil na 3:1. Ve 37. minutě pak Zetterberg a Bertuzzi v rozmezí 24 sekund přidali další dva góly a bylo rozhodnuto.

Bláznivý zápas sehráli New York Islanders s Pittsburghem. Domácí porazili oslabené Tučňáky 9:3, kromě dvanácti gólů však rozhodčí museli uvést do zápisu o utkání také 346 trestných minut. Na ledě se totiž odehrálo hned čtrnáct pěstních potyček a 10 hráčů bylo vyloučeno do konce zápasu.

Nevydařený návrat do NHL prožil Peter Forsberg, jehož Colorado prohrálo v Columbusu 1:3. Sedmatřicetiletý švédský útočník, který oblékl dres Avalanche znovu po třech letech, nastoupil ve formaci po boku Milana Hejduka, strávil na ledě 17 minut a 38 sekund a byl u dvou inkasovaných gólů.

Colorado přitom začalo slibně a od 16. minuty vedlo 1:0. Ve druhé třetině však Blue Jackets dvěma brankami skóre otočili a čtyři sekundy před koncem základní hrací doby přidal pojistku trefou do prázdné branky při power-play Derek MacKenzie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články