Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Štěpánek vychytal vítězství nad Omskem, překonal ho jen Červenka

Moskva - Gól Romana Červenky neodvrátil v Kontinentální lize prohru hokejistů Omsku v Petrohradu. Domácímu celku vychytal vítězství 2:1 český brankář Jakub Štěpánek. Petrohrad šel do vedení už po půldruhé minutě hry, Avangard ale krátce před koncem úvodní třetiny v přesilovce vyrovnal. Obránce Kuljaš při střele od modré čáry zlomil hokejku a puk volně doklouzal až k Jaromíru Jágrovi, který ho poslal Červenkovi před odkrytou branku.

Bývalý slávistický útočník vstřelil 16. gól v sezoně, ale body jím Omsku nezajistil. Poslední slovo měl totiž v závěrečné třetině domácí But a svěřenci trenéra Václava Sýkory vyhráli 2:1. Střelecky se prosadil také Josef Straka z Čerepovce, který v přesilovce otevřel skóre v utkání proti Barysu Astana. Severstal nakonec zvítězil 3:1.

Za Spartak Moskva tentokrát místo Dominika Haška chytal Alexej Jachin a o čisté konto přišel až v poslední minutě třetí třetiny. V ní ale dostal dva góly, dvoubrankový náskok Spartaku byl rázem pryč a muselo se prodlužovat. Domácí celek nakonec prohrál s Chanty Mansijskem 2:3 po samostatných nájezdech, které rozhodla až desátá série.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články