Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Hejduk pomohl Coloradu k výhře nad Rangers

New York - Český hokejista Milan Hejduk si v pondělním utkání NHL připsal dvě asistence a pomohl Coloradu k výhře 3:1 na ledě New Yorku Rangers. Čtyřiatřicetiletý útočník stál v obou případech u zrodu gólových akcí, které v přesilových hrách přesně zakončil Chris Stewart. Klíčovým momentem utkání byla 48. minuta, v níž hosté odskočili soupeři dvěma zásahy z vyrovnaného stavu 1:1. Už i hokejisté Toronta přišli o letošní neporazitelnost, po čtyřech vítězstvích podlehli doma New Yorku Islanders 1:2 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil v čase 63:26 nechytatelnou ranou z voleje John Tavares. U jediného gólu Toronta zaznamenal asistenci Tomáš Kaberle, jehož zblokovanou střelu usměrnil do branky hostí Phil Kessel a vynutil si prodloužení.

Před pondělními zápasy byl bez porážky spolu s Torontem ještě Dallas, který rovněž našel přemožitele: na ledě Tampy Bay podlehl 4:5. Nešla mu hra v oslabení, v němž čtyřikrát inkasoval. Obránci Sergeji Gončarovi vůbec nevyšel návrat do Pittsburghu, s nímž získal loni Stanleyův pohár. Penguins porazili jeho nového zaměstnavatele Ottawu 5:2 a ruský hokejista byl u všech branek soupeře.

Slovenský útočník Marián Hossa je nejproduktivnějším hráčem soutěže a formu potvrdil i v zápase Chicaga proti St. Louis, kdy v rozmezí 54. a 56. minuty dvakrát překonal krajana Jaroslava Haláka a poslal utkání do prodloužení. V něm rozhodl o výhře obhájců Stanley Cupu Patrick Sharp.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články