Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vítkovice zlomily Zlín až třemi góly v závěrečné části

Ostrava - Hokejisté Vítkovic porazili ve své letošní premiéře v domácí ČEZ Aréně Zlín 5:2. Předehrávku 10. kola extraligy rozhodli až třemi brankami v posledních deseti minutách. Vítězný gól dal Rudolf Huna, který v utkání za dvě branky a asistenci nastřádal tři body a upevnil si pozici nejproduktivnějšího vítkovického hráče. Zápas měl dramatickou předehru, když na tribuně po epileptickém záchvatu zkolaboval jeden z diváků, ale Vítkovické to z míry nevyvedlo.

Karlovy Vary porazily v dohrávaném utkání 8. kola extraligy Mladou Boleslav 2:1 po samostatných nájezdech a připsaly si pátou výhru za sebou. Potřetí ale vyhrály v penaltové loterii, autorem vítězné branky byl stejně jako v minulém zápase Jan Košťál.



Hráči Energie se doma představili po sérii čtyř zápasů na kluzištích soupeřů, opět ale potvrdili, že se jim v KV Areně příliš nedaří. Poprvé v sezoně zde sice bodovali, ale i nadále čekají na premiérový tříbodový zisk a před vlastními fanoušky tak mají nejhorší bilanci z účastníků nejvyšší soutěže. Doma však zatím hráli jen tři zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Vítkovice - Zlín
Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články