Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hokejové ohlasy: Reichel označil výkon svých svěřenců za katastrofu

Praha - Hokejisté Zlína roznesli doma Litvínov rekordním výsledkem sezony 10:2. Moravané tak zvítězili potřetí za sebou, Severočeši naopak ani na čtvrtý pokus v ročníku venku nebodovali. Robert Reichel vidí příčinu v odlišné hře na domácím ledě a venku. "Hráče na to připravujeme, oni to odkývou, ale pak přijde venkovní zápas a je to pravý opak. Pokud nebudeme venku hrát jako doma, tak nemůžeme pomýšlet na vítězství," reflektoval prohru Reichel a dodal: "Podali jsme katastrofální výkon."

Karlovy Vary vyhrály potřetí za sebou, tentokrát na Slavii 2:1. Trenér Slavie Jiří Čelanský zas po zápase přemýšlel nad tím, proč jeho tým nedokáže zopakovat takový výkon, který podává na soupeřových hřištích. "Bohužel se nám to nedaří přenést sem a v domácích zápasech nejsme schopni vystupňovat tempo, nejsme schopni dostat soupeře pod tlak a bohužel ze čtyř utkání jsme již třetí ztratili, takže nemůžeme být spokojení," prohlásil po utkání.

Trenér Karlových Varů Antonín Stavjaňa pochválil Mensatora v brance a zhodnotil výkon hráčů jako kompaktní. "Slavia se na začátku přesto dostala do tlaku, měli tam více akcí a myslím, že až někdy v deváté minutě jsme si vytvořili nějakou první šanci. Nakonec se ukázalo, že v momentě, kdy jde náš tým do vedení, tak dokáže bránit vedení 1:0 či 2:0. Bylo to již v minulém zápase," byl spokojený Stavjaňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Magazín Buly

Vítkovice uspěly na ledě posledního Kladna a stále vedou extraligu. Kladenský kouč Petr Kasík přiznal, že zápas prohráli hráči vlastní nedisciplinovaností. "Přece se nám nemůže stát, abychom si na konci první třetiny nechali ujet hráče po našem velice nepovedeném střídání. Brankář Falter nechytal špatně a za pět gólů rozhodně nenese vinu," netajil své zklamání Kasík. Zdeněk Moták z lavičky vítkovických přiznal, že čekal mimořádně těžký zápas. V první třetině byli podle něj domácí ve všech směrech jasně lepší. "Od druhé třetiny jsme však zvýšili aktivitu, bruslení a rázem jsme byli pány na ledě," radoval se Moták

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články