Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

V duelu vedoucích týmů uspěli hokejisté Chomutova

Praha – Hokejisté vedoucí Třebíče podlehli v magnetu 19. kola první ligy doma druhému Chomutovu 1:2, přesto se udrželi na prvním místě tabulky. Stačil jim k tomu fakt, že Piráti zvítězili až v prodloužení. Třebíč tak před svým přemožitelem vede o dva body.

Radost hokejistů Chomutova
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Horácká Slavia ve vyrovnané bitvě vedla, když efektní zadovku Jana Wasserbauerova dopravil za brankovou čáru Jiří Řípa. Chomutov měl ovšem Nikolu Gajovského, který nejdříve v prostřední části pohotovou střelou přes obránce vyrovnal a v prodloužení ideálně našel rozjetého Jiřího Drtinu. Obránce měl volnou cestu k brance a s přehledem skóroval.

Na třetím místě se udržela Kadaň, která bodovala popáté za sebou. Tentokrát zvítězila v Českých Budějovicích 5:2 a vděčila za to především poslední třetině, kterou vyhrála 3:0. Dvěma góly se v dresu vítězů blýskli Roman Chlouba a Martin Kadlec.

Jihlava se v derby s Havlíčkovým Brodem před 2073 diváky s posledním týmem tabulky trápila a hosté nakonec nebyli daleko od bodového zisku. Za stavu 3:2 pro Duklu bylo ve 40. minutě nařízeno trestné střílení proti domácím. Postavil se k němu Ján Sýkora, ovšem nájezd útočníka, jenž patří extraligové Plzni, Ondřej Kacetl v brance ustál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třebíč - Chomutov

První hokejová liga - 19. kolo:

České Budějovice - Kadaň 2:5 (2:1, 0:1, 0:3), Jihlava - Havlíčkův Brod 3:2 (2:1, 1:1, 0:0), Třebíč - Chomutov 1:2 v prodl. (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1), Havířov - Most 5:1 (1:0, 2:1, 2:0), Litoměřice - Šumperk 6:2 (4:0, 1:1, 1:1), Ústí nad Labem - Benátky nad Jizerou 4:1 (0:1, 1:0, 3:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články