Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Koulařská soutěž by mohla být v české režii. Silné trio ladí formu

Praha – První disciplínou halového evropského šampionátu atletů v Praze bude už ve čtvrtek kvalifikace koulařů. Do té nastoupí hned tři Češi a všichni mají skvělou formu. Seriál přímých přenosů ČT sport a našeho webu začne ve čtvrtek v 16:20.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští koulaři finišují přípravu na HME

Všichni tři čeští koulaři předvedli v hale vrhy za hranici 20,50 m. Tomáši Staňkovi patří v evropských tabulkách dokonce druhé místo, Jan Marcell je čtvrtý a Ladislav Prášil osmý.

Právě Prášil bude obhajovat třetí místo z posledního halového evropského šampionátu. "Když to vyjde, tak to vyjde, když ne, tak ne," podotknul lakonicky Prášil.

Na jednom z posledních tréninků Prášil se Staňkem pilovali techniku. "Je vidět, že energie je tam dost, protože i na tréninku to začíná létat daleko," uvedl Staněk. "Pocit mám dobrý, uvidí se na mistrovství Evropy, tam bude jiný hec," doplnil Prášil.

Ambice před vyprodanou O2 arenou mají všichni stejné, chtějí postoupit do finále. Medaile si ti nejlepší rozdělí v pátek vpodvečer, jako první ze všech účastníků šampionátu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články