Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Že byli hráči v Bayernu proti mně? O tom nevím, řekl Ancelotti

Trenér Carlo Ancelotti se necítí ponížen tím, že byl v minulém týdnu odvolán od fotbalistů Bayernu Mnichov. O tom, že by se proti němu postavily největší opory německého šampiona, neví a všechny prý respektuje. "Bayern Mnichov už beru jako součást minulosti. Odvolání je součást trenérské práce a já jsem v klidu," prohlásil. Osmapadesátiletý italský kouč si chce nyní odpočinout, na lavičku se neplánuje vrátit dřív než v další sezoně.

Carlo Ancelotti
zdroj: REUTERS autor: Thilo Schmuelgen

"Necítím žádnou hanbu nebo ponížení. Za těch mých 22 let jsem měl vždy dobré vztahy se všemi hráči, se kterými jsem trénoval, protože jsem je respektoval. A totéž jsem dělal v Bayernu," řekl Ancelotti.

"Že byli hráči proti mně? O tom nevím. Jako trenér musíte vybrat jedenáct lidí na hřiště a sedm na lavičku," doplnil uznávaný kouč, který skončil po porážce 0:3 v Lize mistrů na půdě Paris St. Germain.

Malé rýpnutí si však Ancelotti neodpustil. "Je na inteligenci hráčů, aby to akceptovali, a na klubu, aby podpořil trenéra," uvedl.

Od trénování si chce dát pauzu. "Jedno dobrodružství začalo a další někde začne. Teď jsem na dovolené a zůstanu na ní do června. Neplánuji se vrátit dříve," dodal bývalý trenér Realu Madrid, Paris St. Germain, Chelsea, AC Milán či Juventusu Turín.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články