Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Donnarumma možná zůstane v AC Milán a odejde od agenta

Milán - Brankářský talent Gianluigi Donnarumma možná nakonec zůstane v AC Milán a prodlouží s ním smlouvu. Osmnáctiletý fotbalista se chystá ukončit spolupráci s agentem Minem Raiolou, který v minulých dnech obvinil představitele AC, že mladému gólmanovi vyhrožovali a vydírali ho, píší italská média.

Italský brankář Gianluigi Donnarumma
zdroj: ČTK/AP

Donnarumma působí v Miláně od 14 let a smlouvu má ještě na příští sezonu. Podle italských médií mu vedení nabízelo nový kontrakt s ročním platem 4,5 milionu eur plus bonusy. Raiola však při jednání s vedením trval na nízké výstupní klauzuli 10 milionů eur pro případ, že by se Milán nekvalifikoval do Ligy mistrů, jako se to stalo v uplynulém ročníku.

Následně se rozhořely spekulace, že by Donnarumma mohl odejít do Realu Madrid či Paris Saint-Germain. Milánští se však nechtějí účastníka mistrovství Evropy do 21 let v Polsku vzdát. Gólmanovu rodinu navštívil kouč Vincenzo Montella a zřejmě se mu povedlo ji přesvědčit.

Místo Raioly, který zastupuje například švédskou hvězdu Zlatana Ibrahimovice nebo nejdražšího fotbalistu historie Francouze Paula Pogbu, by mohl dělat Donnarummovi manažera jeho otec Alfonso.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články