Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparťané opět skandovali "Jude, Slavie", klub za to schytal pokutu

Praha - Nevhodné chování fanoušků přijde Spartu na 75 tisíc korun. Takový trest ji za zápasy v Příbrami a s Libercem vyměřila disciplinární komise. Středočeský klub, kde Sparťané skandovali "Jude, Slavie", zaplatí 50 tisíc. V následujícím domácím duelu s Libercem se zase provinili pokřikem "cikáne" na adresu bývalého reprezentačního útočníka Milana Baroše.

Sport
zdroj: ČT4

Sparta byla kvůli svým příznivcům potrestána už poněkolikáté v sezoně. Po derby mimo jiné musela stejně jako Slavia zaplatit 120 tisíc, po zápasu s mistrovskou Plzní ocenila disciplinární komise urážlivé pokřiky fanoušků Sparty na 60 tisíc korun.

Disciplinárka rovněž kvůli čtyřem žlutým kartám zastavila na jedno utkání činnost Tomáši Vondráškovi s Tomášem Kučerou z Teplic, Lukáši Štetinovi s Janem Juroškou z Dukly a Lukáši Holíkovi ze Zlína s Tomášem Břečkou ze Slovácka a Tomáši Součkovi z Liberce.

Kvůli osmi žlutým vynechají poslední dvě kola nejvyšší soutěže nejlepší nahrávač ligy Jan Krob z Teplic a Vlastimil Daníček ze Slovácka. Do konce sezony už si nezahraje ani Jakub Jugas ze Zlína, který byl za červenou kartu potrestán dvouzápasovým trestem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články