Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Administrativní zádrhel překazil odchod De Gey do Realu

Madrid - Očekávaný odchod španělského brankáře Davida De Gey z Manchesteru United do Realu Madrid se nekoná. Potřebné dokumenty se totiž nestačily vyřídit do pondělní půlnoci, kdy ve španělské fotbalové lize na rozdíl od Premier League oficiálně skončilo letní přestupové období. Real obvinil anglický protějšek z pomalého jednání.

David de Gea
zdroj: ČTK/PA

V transferu s celkovou hodnotou 29 milionů liber (asi 1,1 miliardy korun) měl figurovat i kostarický gólman "Bílého baletu" Keylor Navas, který měl zamířit opačným směrem na Old Trafford.

Čtyřiadvacetiletý De Gea byl v pondělí připravený v Madridu a s Realem už byl údajně domluvený na osobních podmínkách. Španělský klub v oficiálním prohlášení uvedl, že udělal vše potřebné pro dotažení přestupu, a naopak zkritizoval Manchester United za to, že smlouvy studoval osm hodin a kompletní dokumentaci zaslal zpět až dvě minuty po půlnoci.

Nyní vypadá hodně nejistě De Geova budoucnost v United, kde s jeho odchodem počítali a trenér Louis van Gaal reprezentačního brankáře od začátku sezony nepostavil ani do jednoho soutěžního zápasu. Bývalému hráči Atlética Madrid v Manchesteru skončí smlouva po tomto ročníku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články