Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Být Messi, v národním týmu skončím, tvrdí trenér argentinské reprezentace

Buenos Aires - Trenér argentinské fotbalové reprezentace Gerardo Martino uvedl, že kdyby byl v kůži Lionela Messiho, v národním týmu už by skončil. Hvězdný kanonýr Barcelony se opět stal terčem kritiky poté, co v červenci nedovedl Argentinu k triumfu na mistrovství Jižní Ameriky a dál na velký titul s reprezentací čeká. Messi a spol. neuspěli ve finále Copy América stejně jako v roce 2011, tentokrát podlehli domácímu Chile na penalty. 

Lionel Messi v utkání s Paraguayí
zdroj: Reuters autor: Mariana Bazo

"Být Messim, už před nějakým časem bych z národního týmu odešel a hrál jen za Barcelonu," řekl trenér Martino, který Messiho v letech 2013 a 2014 v Barceloně vedl. Do čtyřnásobného nejlepšího fotbalisty světa se po Copě América pustil i legendární Diego Maradona, jenž uvedl, že je Messi zhýčkaný.

I když se spekulovalo o tom, že by si Messi mohl dát v reprezentaci kvůli velkému tlaku pauzu, Martino se ho chystá povolat na přípravný zápas s Mexikem 8. září. "Ale nevím, jestli přijede. Kdyby ne, bylo by to frustrující," řekl kouč Argentiny.

"Nikdo neřekl, že nebude hrát přáteláky. Nevím, kde se to vzalo. Messi, já ani předseda fotbalové asociace jsme nic takového neřekli," uvedl Martino. Zatímco s Barcelonou sbírá Messi trofeje, v dresu Argentiny vyhrál jen zlato na olympijských hrách v Pekingu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články