Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Na Jarolímovu rozlučku přišlo v Hamburku 32 tisíc fanoušků

Hamburk - Bývalý fotbalový reprezentant David Jarolím definitivně ukončil hráčskou kariéru velkolepou beneficí v Hamburku, kde prožil devět let. Podpořit ho přijela řada bývalých spoluhráčů z Hamburku, Norimberku a české reprezentace, kteří 32 tisícům fanoušků nabídli atraktivní podívanou. Zápas skončil vítězstvím českých hráčů, kteří porazili výběr Hamburku 7:5.

Sport
zdroj: ČT4

Jarolím, který odehrál za HSV 400 zápasů a byl i kapitánem, zůstal i tři roky po svém odchodu velkým oblíbencem fanoušků. Na stadion přicházeli v jeho dresu a neustále skandovali jeho jméno.

Při slavnostním nástupu Jarolím vešel na trávník za doprovodu písně z filmu Vinnetou - Poslední výstřel. Skóre utkání otevřel symbolicky Jarolím, ovšem oslavencův bratr Lukáš. Nejprve předvedl hezké nůžky Jan Koller a z dorážky se trefil mladší ze sourozenců.

Koller ukazoval, proč je nejlepším střelcem v historii české reprezentace, a bylo ho plné hřiště. Krátce po srovnání Hamburku utekl bývalé reprezentační stoperské dvojici David Rozehnal - Tomáš Ujfaluši a nekompromisní ranou k tyči znovu poslal Jarolímův výběr do vedení.

Oba týmy se střídaly ve vedení, za Čechy se znovu trefil Lukáš Jarolím a opět Koller. Na 5:4 otočil Karel Poborský svým pověstným lobem přes brankáře. Trefil se také Pavel Kuka. Za Hamburk alespoň z penalty snížil oslavenec David Jarolím, který v poločase převlékl dres.

Po závěrečném hvizdu se na stadionu spustila velká oslava a fanoušci Jarolímovi tleskali vestoje, pětatřicetiletý bývalý kapitán týmu obíhal stadion a se všemi se loučil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články