Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Bony přestoupí do City během pár dní, tvrdí jeho agent

Londýn – Agent Bonyho Wilfrieda přiživil spekulace, že bývalý útočník Sparty se brzy stane posilou Manchesteru City. Francis Kacou uvedl, že jednání o přestupu šestadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny ze Swansea už jsou v pokročilé fázi a Bony by se měl stát posilou anglického mistra během příštích pár dní. 

Bony Wilfried
zdroj: ČTK/PA

"Zbývají nějaké maličkosti ohledně peněz, ale myslím, že to během několika dnů klapne," řekl Kacou stanici Sky Sports. "Poletíme spolu do Abú Zabí a uvidíme, jak to dopadne," prohlásil agent před cestou za majiteli anglického mistra.

Podle britských médií mají City za Bonyho zaplatit zhruba 30 milionů liber (přes miliardu korun), z přestupu by profitovala i Sparta. Bohatý manchesterský celek potřebuje posílit útok kvůli častým zdravotním potížím Sergia Agüera, Edina Džeka a Stevana Jovetiče. I když se spekulovalo o tom, že na Bonyho mají políčeno také Arsenal, Liverpool a Tottenham, podle Kacou žádný další klub nabídku nepředložil.

Bony přišel do Swansea v červenci 2013 z Arnhemu za 12 milionů liber a stal se nejdražší posilou v historii velšského klubu. V minulé sezoně Premier League nastřílel 16 branek, v tomto ročníku přidal devět gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články