ČTsport

ČTsport
pátek 23. června 2017 Zdeňka

Tvrdý Mourinho: Omluvu Hazarda nepřijal, ale vrátil ho k týmu

Velikost textu:
aktualizováno 8. 11. 2013 17:29

Londýn - Trest v podobě vyřazení z nominace na zápas Ligy mistrů proti Schalke za zmeškaný trénink dostal od svého trenéra Eden Hazard. Kouč Chelsea José Mourinho následnou omluvu belgického útočníka nepřijal, ale vrátil ho do týmu. Tím to pro něj skončilo, k prohřešku už se nechce vracet. Chelsea čeká v lize zápas s West Bromwichem, v němž by tým chtěl napravit porážku 0:2 od Newcastlu z minulého týdne.

José Mourinho a Eden Hazard (vpravo)
José Mourinho a Eden Hazard (vpravo)

"Odjel do zahraničí, když neměl, a navíc ztratil pas, kvůli čemuž se nemohl vrátit na trénink, což je nepřijatelné," řekl Mourinho.

Dvaadvacetiletý kanonýr nestihl trénink na začátku týdne poté, co odjel bez povolení do Francie na zápas svého bývalého klubu Lille. Mourinho ho za trest nepostavil do zápasu se Schalke, který tým s Petrem Čechem v brance vyhrál 3:0. "Vynechat ho byl trochu risk, pokud mluvíme čistě fotbalově. Pro mě je ale tým vždycky důležitější než jakýkoliv hráč a týmová pravidla jsou důležitější dokonce než fotbalový výsledek," prohlásil.

Mourinha příliš neobměkčilo ani to, že se jemu i všem spoluhráčům v kabině Hazard omluvil. "Zachoval se dobře, omluvil se mně i klubu, ale nepřijal jsem to, tohle nemohu tolerovat," řekl Mourinho. K problému se už ale nechce vracet. "Byl nominován a je připraven hrát. Jsem rád, že je zpět, konec případu," uzavřel.

Zdroj: ČTK

      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.