Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Beckham si bude muset na premiéru v PSG počkat

Paříž - Anglický záložník David Beckham si musí na první zápas v dresu Paris St. Germain minimálně týden počkat. Trenér vedoucího celku francouzské ligy Carlo Ancelotti vyloučil, že by sedmatřicetiletý fotbalista zasáhl už do nedělního duelu na hřišti Sochaux, jak se původně plánovalo.

"Potřebuje na sobě trochu zapracovat a po týdnu přípravy by měl být bez problémů připraven nastoupit proti Marseille," uvedl italský trenér. Ancelotti se rozhodl Beckhamovu premiéru odložit kvůli tomu, že záložník hrál poslední soutěžní zápas v prosinci.

"Nešetřím ho na Ligu mistrů a pohár. Může hrát každý zápas. Má dost zkušeností a je to profesionál, proto jsme ho přivedli," dodal kouč. Beckhama prý bude nejčastěji využívat pro obrannou činnost ve středu zálohy nebo na její pravé straně.

Beckham přišel do Francie koncem ledna z Los Angeles Galaxy, kde hrál od roku 2007. Bývalý kapitán anglické reprezentace, který v minulosti působil také v Manchesteru United a Realu Madrid, podepsal s Paris St. Germain smlouvu do konce sezony.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články