Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Vydra znovu rozhodl dvěma góly o výhře Watfordu

Londýn - Reprezentant Matěj Vydra rozhodl v druhé anglické lize dvěma góly o výhře Watfordu 2:1 nad Middlesbrough. Dvacetiletý útočník potvrdil svou výbornou střeleckou formu a v sezoně si polepšil na čtrnáct branek. Vydra odešel ze hřiště v 89. minutě, celý zápas odehrál v dresu vítězů český krajní obránce Daniel Pudil.

Matěj Vydra v dresu Watfordu
zdroj: Getty Images autor: Tom Dulat

Vydra, který se ve třech z posledních čtyř ligových zápasů trefil pokaždé dvakrát, se v Middlesbrough poprvé prosadil v nastavení prvního poločasu. Kmenový hráč italského Udine pak v 83. minutě pojistil vedení druhým zásahem, v nastaveném čase už jen snížil domácí Scott McDonald.

Watford napravil poslední dvě porážky s Charltonem a Manchesterem City v Anglickém poháru a v novém roce poprvé uspěl. Tým trenéra Gianfranka Zoly v tabulce zůstává po 27. kole na šestém místě, ale má jeden zápas k dobru.

Výsledky druhé anglické ligy - 27. kolo:

Middlesbrough - Watford 1:2 (oba góly hostů Vydra), Barnsley - Leeds 2:0, Bolton - Millwall 1:1, Brighton - Derby 2:1, Bristol - Leicester 0:4, Burnley - Crystal Palace 1:0, Cardiff - Ipswich 0:0, Charlton - Blackpool 2:1, Huddersfield - Birmingham 1:1, Nottingham - Peterborough 2:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články