Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Barcelona je dál suverénní, díky Messimu zdolala Zaragozu 3:1

Barcelona - Fotbalisté Barcelony porazili ve španělské lize Zaragozu 3:1 a vyhráli jedenáctý z dosavadních dvanácti zápasů v soutěži. V čele tabulky navýšili svůj náskok na šest bodů, druhé Atlético Madrid ale ještě čeká nedělní zápas v Granadě.

Messi se raduje z gólu
zdroj: Getty Images autor: Jasper Juinen

Největší zásluhu na výhře Katalánců měl nejlepší kanonýr španělské ligy Lionel Messi, který dvěma trefami navýšil svůj střelecký účet na sedmnáct branek. Argentinec navíc připravil i poslední branku svého týmu.

Messi otevřel skóre zápasu v 16. minutě po klasické kombinační akci Barcelony, na vyrovnání Montaňése díky jeho zpětné přihrávce brzy odpověděl Song prvním zásahem od příchodu z Arsenalu. Po přestávce Messi mířil z dálky přesně k tyči. Na absolutního rekordmana v počtu branek nastřílených během kalendářního roku Němce Gerda Müllera (85) mu chybí sedm gólů.

Dalším důvodem k radosti byl pro fanoušky na Nou Campu návrat kapitána Puyola do sestavy. Důrazný stoper si zahrál poprvé od 2. října, kdy si při vítězném utkání Ligy mistrů na hřišti Benfiky Lisabon (2:0) vykloubil levý loket.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články