Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Giroud nejspíš míří do Arsenalu, říká trenér Montpellieru

Montpellier - Útočník francouzského mistra Montpellieru Olivier Giroud, který v letošní sezoně nastřílel 25 gólů a připsal si 11 asistencí, by měl podle svého klubového trenéra Reného Girarda přestoupit do Arsenalu.

Giroud slaví titul s Montpellierem
zdroj: Sipa autor: Vincent Damourette

Pětadvacetiletý útočník Giroud byl letos jedním z hlavních tahounů francouzského mistra vedle záložníka Belhandy. Hráč, který před dvěma sezonami přišel z druholigového Tours, ve dvou sezonách za Montpellier nastřílel 39 gólů za 86 zápasů. Na Euru si však ještě Giroud nezahrál, v útoku je totiž první volbou Karim Benzema.

Kouč Montpellieru René Girard však ve francouzském rádiu RMC naznačil, že by se útočník po sezoně mohl stěhovat do Anglie. "Arsenal má o něj velký zájem a Giroud chce hrát v Anglii. Pokud se Arsene (Wenger) dohodne s prezidentem a zaplatí klauzuli deset milionů liber, podepíše pro ně."

Giroud by se tak stal po Lukasi Podolském druhou posilou londýnského klubu, který se také zajímá o dalšího francouzského reprezentanta Yanna M'Vilu. Případný příchod druhého útočníka do klubu během letní pauzy však zároveň posiluje spekulace, že by mohlo jít o náhradu za kapitána Robina van Persieho. Nizozemský útočník ještě nepodepsal novou smlouvu a jeho rozhodnutí se očekává po konci evropského šampionátu.

Zdroj
Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články