Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Slavia si v přípravě poradila se Slovanem Bratislava

Praha - Fotbalisté Slavie Praha si v přípravě poradili se slovenským vicemistrem Slovanem Bratislava lehce 4:0. Zápas v Kolíně rozhodli svými góly Antonín Barák z penalty, Robert Hrubý, Levan Kenija a Radek Voltr.

Slavící fotbalisté Slavie
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

S výkonem byl spokojený i trenér Dušan Uhrin mladší, který již nasadil i obě nejnovější posily Ruslana Mingazova a Micka van Burena. "Jsme rádi, že jsme vyhráli i po těžké přípravě, kterou jsme teď měli. Tenhle zápas byl pro všechny takovým zpestřením, protože teď pracujeme na kondici," řekl Uhrin.

Těší ho, že zatím jde příprava podle plánu a hráčům se vyhýbají zranění. I Jiří Bílek se po borelióze vrací do přípravy. "Zatím se nám nikdo nezranil a máme všechny hráče k dispozici, což je vždy důležité pro ten další krok, v němž nás čeká herní příprava," řekl Uhrin.

Slavia se nyní chystá na soustředění do Rakouska, kde v úterý změří síly se Salcburkem. "Odehrajeme v rychlém sledu čtyři utkání, takže vyzkoušíme různé herní varianty. Je to dobré k tomu, abychom vykročili v Evropské lize správnou nohou," dodal Uhrin.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články